IRC-Galleria

TuolikauppaTorstai 23.03.2006 13:08

Eilen oli äidin ja Jyväskylän synttäripäivä. Soitin aamulla äidille ja onnittelin, hetken pulinan jälkeen se alkoi taas russuttaa kissasta. Ehkä se pelkää että kyllästytään, ei tajuta että sekin vie rahaa, ei ole hoitajaa kun ollaan poissa jne jne. Mun käsityksen mukaan sen nuoruudessa niillä ei ollut kotieläimiä. Eikä äiti ole oikein koskaan innostunut kotieläimistä. Ja kun se on allerginen kissoille, niin ne ei ole sen suosikkieläimiä. Harmi vain. Mutta kisut on ihaneja.
Eilen käytiin parissa museossa, kun pääsi ilmaiseksi sisälle. Ei ollut kummoisia näyttelyitä. Taidenäyttely koski uskoa, ja oli paljon kuveja jostain uskovaisten leiriltä (?). Päällimmäisenä jäi mieleen, että niillä on paljon muksuja. Oli mukana muutama hienokin kuva, ja muutama ahdistava hautaamisesta. Toinen museo oli suljettu ja käsityömuseossa ei ollut mitään erikoista. Nätti ulkotuoli löytyi.
Pienen kiertelyn jälkeen päätettiin lähteä hakemaan "tuolikauppaa", jonka olin varmasti nähnyt jossain, en vaan kuolemaksenikaan muista missä. No, löydettiin se, mutta se osottautuikin olevan henkilöstövuokrauspaikka. Hah! Siinä oli tuoli näyteikkunassa. En ole koskaan lukenut mikä liike se oikeasti on, mutta mielikuvakseni olin vahvasti saanut "tuolikauppa". Hihi. Oli hauskaa.
Käytiin kotona syömässä ja lähdettiin kaupunkiin katsomaan tulishowta, joka oli ihan kiva. Sieltä mentiin Jolinen syntsyille, joissa ei valitettavasti jaksettu olla kauaa. Mutta oli ihana taas nähdä!
Tänään menin taas aamulla kirjastolla. Sain luettavani luettua nopeasti. Kappaleesta oli noin puolet lääketiedettä, ja koska musta ei tule lääkäriä, mun ei tarvitse osata. Kätsää, eikö.
Voisin vähän vilkaista muutaman kaapin sisältöä ja syödä. Päivällä taas kaupunkiin ja hakemaan Ihanan uusi vekotin postista.
Olen kuunnellut Anoukia taas pitkästä aikaa, vanha levy Together Alone kuulostaa hyvältä. Ostin joskus muutamalla eurolla divarista. Hyvä ostos.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.