IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 18.06.2006 18:59

Oltiin rannalla emkairin, Redskyn ja Jolinen kanssa, sain rusketusraidat alaosista!! Ja minä en koskaan rusketu ^^

Pileet!Sunnuntai 18.06.2006 13:33

Eilen meillä oli ekat jatkot. Ja hurjat jatkot olikin! Oli täällä 7 ihmistä meidän lisäksi. Vähän olutta ja tsiliviinaa juotiin, turistiin todella joutavia ja silleen. Neljältä käytiin nukkumaan. Olin hetken nousussa, mutten onneksi kännissä. Ei ole krapulaa. Jei! Mutta ihan tyhmää, oluen jälkeen suussa maistuu AINA pahalle. Vaikka pesin hampaat illalla hyvin. Hmh!
Ja ei enää nukuttanut. Tuo yksi Ihana tutuu vielä, mutta se joikin paljon enemmän kun minä. Antaa Ihanan nukkua. Khihii.
Iski heti noustua ihan tajuton "tännemullekaikkihetinyt"-fiilis, ja kauhee matkakuume. Ihan kummallista. Olisinpa edes töissä, vois lähteä jollekin minireissulle ennen Ateenaa. Mutta pakko odottaa. Muah! 1,5kk. Rankkaa. Noh, jos koittaisin purkaa sitä ens viikolla kotimaan matkailuun kun käyn Tampereella.
Ja tajusinpa tässä nyt, että polttaessani Efixirille yhtä levyä, kirjoitin levyn nimen väärin. Majavoin earsin eyesiksi. Aika noloa. Tosin vielä nolompaa oli illan väläytykseni: "Kattokaa, joutsenia!", kun lokkeja lensi. Ja en ollut edes humalassa! Hyvä biologi minäkin! Tosin selityksiä, selityksiä, näin ne sivusilmällä lasieni yli, vaikuttivat olevan paljon kauempana ja suuremmilta. No, uskottavuus meni kuitenkin. Jos mulla sitä edes oli. Koitin puolustautua itselleni sanomalla etten ole ekologi, ja mua lohdutettiin etten ole edes valmis biologi vielä. Ja hauskinta oli mulla itselläni. Ei noi pojat tajunnu mua.
Mut jos menisin töllön ääreen juomaan kahvin loppuun. Voisi ottaa leivän sulamaan, niin saisin sitä aamupalaksi kun tuo Ihana herää.
Niin, ja Vilkkumaa oli loistava! Ihana! Mahtava! VAU!

POTF. Vau!Lauantai 17.06.2006 13:35

Käytiin eilen katsomassa Poets Of The Fallia Satamanyössä. Oli aikas jees. Sen laulajan (jonka nimeä en tiedä) ääni on aika uskomaton. Puheäänikin... Grrrr.
Mentiin vain paikanpäälle ihan liian aikasin, olin kuvitellut, että kojuissa olisi ollut enemmän nähtävää. Meni aika pitkään odotteluksi. Mutta kun eilen käytiin katsomassa kojut, niin tänään ei tarvitse. Voidaan mennä aikalailla suoraa Vilkkupään keikalle!
Pitäisi ehkä siivota. Mutta kun ei jaksaisi. En meinannut millään jaksaa herätä tänään.
Sainpa muuten eilen kuulla, että soluviljelyn lisäksi pääsen ehkä elokuussa kuvantamaan niitä konfokaalimikroskoopilla!!!!!! En osaa, mutta mua opetetaan kuulemma. Jos mulla on silmää nähdä niistä mitään, tietysti. (Olispa, olispa, olispa.) Ja saisin nimeni jälleen julkaisuihin jos niistä kuvista olisi apua. Vau! Siis vautsivau!

Sauna!Torstai 15.06.2006 21:06

Tänään saatiin testit menemään puhtaasti läpi. Viallinen kaapeli oli syynä virheisiin. Liekö Jalosen vanhoja juotoksia. Päästiin retostelemaan Jaloselle upeita taitojamme PatchMasterissa ja pohdittiin pöytätason saloja. Meillä kun on sellainen hieno pöytä, jonka taso nousee ylös paineilman vaikutuksesta, ja niin ollen vähentää tärinää. Mutta se mekanismi ei ihan ehkä toiminut. Pyydettiin jotain miestä korjaamaan se, toivottavasti olisi valmis jo huomenna. Ei siinä pitäisi suuri homma olla. Osasin ihan itse suoristaa ne mökkylät siinä tasossa. Olin viksu!
Mietittiin uutta mikromanipulaattoria. Sain "kotitehtäväkseni" etsiä Suomen maahantuojaa. Hain ekstrana muitakin yrityksiä maailmalta.
Kunhan saataisiin laitteistoa kasaan, päästäisiin tekemään jo oikeita mittauksia. Omilla soluilla tai keinotekoisilla kalvoilla. Mitä nyt sattuu irtoomaan tähän hätään.
Äiti soitti eilen. Mira tulee Tampereelle nyt lauantaina. Menen ensi viikolla käymään porukoiden luona moikkaamassa Miraa. Tosin en kauaa ehdi olla, kun se on juhannusviikkoa, ja alkuviikon olen kuitenkin puuhissa yliopistolla. Saa nyt nähdä milloin maltan lähteä, kun en haluaisi missata mitään, kun kerran ollaan päästy vauhtiin.
Viikonloppuna on Satamanyö, ja mennään huomenna katsomaan Poets Of The Fallia ja lauantaina Maija Vilkkumaata. Liput vaivaiset 5€/päivä. Ei paha.
Lueskelin alkuviikosta vanhaa cosmoa (from UK).
Apua! Pakko jättää kesken, saunavuoro alkoi.
---
18:47
Melkein tuli kiirus, kello oli 6 yli 6, ja saunavuoro alkoi. Teki aikas gutaa. Mums.
Mutta niin, olin sanomassa että lueskelin sitä cosmoa, ja mulle iski taas kauhee matkakuume. Onneksi enää alle kaks kuukautta Kreikan matkaan. Oon aikas onnekas.
Mietiskelin tässä jokin aika sitten, että pitäisi ottaa taas uusia kuvia pitkästä aikaa. Voisi tästä asunnostakin ottaa ja näyttää immeisille meidän hienoa kotia. Ihkua.
Mut jospa menisin tästä taas epäjärkevöitymään.

[Ei aihetta]Keskiviikko 14.06.2006 21:24

Vähän ukkostais.

[Ei aihetta]Tiistai 13.06.2006 21:34

Aikas nätti ilma.

Nami.Perjantai 09.06.2006 13:35

Olen aamun koittanut saada laitteistoa toimimaan. Full Test ei edelleenkään saa toimimaan kytkentöjä ja nyt se vehje alkoi valittaa jopa kalibroinnista. Väittää vikaa, joka on kunnossa. Tiedän sen. Näin sen. Mutta jätin Hänet lepäämään hetkeksi, käyn syömässä bvälillä, ja sitten menen koittamaan uudestaan.
Koitin kytkeä piuhoja kaikin tavoin, mutta ei se siltikään toiminut. Tyhmä systeemi, kun ei ilmoita missä on vika. Jos en saa mitään aikaan, kirjoitan HEKAlle mailin. Kunhan saan sen protokollan ulos tikulleni ja edelleen maailmalle.
Mutta siltikään en ole turhautunut. En edes hermostunut.
Parturiin pitäisi muistaa mennä. Ajattelin mennä täältä suoraan, joten vielä on muutama tunti aikaa testailla ja koetella kumpi voittaa, minä vai vehje. Taitaa panokset olla aikalailla 0-100.
Niin, ja pitäisi muistaa mennä hakemaan rahaa kirpparilta tänään. Se sitten parturin jälkeen.
Oli muuten eilen aika muksaa grillailla. Söin jotain marinoituja kalkkunavartaita. Meni maha sekaisin. En ole moneen vuoteen syönyt mitään kaupan marinoituja juttuja. Oli hyvää, vaikka maha ei tykännytkään. Taidan siis pidättäytyä edelleen kasviksissa. Ne vasta namia onkin.
Mutta jospa yrittäisin saada edes jotain järkevää aikaan täällä työhuoneessa, ennenkuin menen syömään Ihanan kanssa.

Normaalia.Torstai 08.06.2006 17:48

Nyt on keittiön pöytä, ja mulla oma työpöytä. Eilen käytiin ekaa kertaa saunassa yleisillä vuoroilla. Sain olla ihan rauhassa, pois tullessa joku vaihtari tuli vastaan. Tänään sitten ihan omalle vuorolle.
Eilen aloitin taas säätämisen yliopistolla, tänään jatkettiin. Päivä meni johtoja metsästäessä. Lähdin jo puolenpäivän jälkeen pois, kun Jalonen ja Markokin lähti. Kävin Kukan luona kahvilla ja hakemassa postejani. Samalla kävin vakoilemassa tietysti kuinka se kämppä on muuttunut. Oli ihan omituista pimpottaa ovikelloa sinne mentäessä. Tuntui tutulta olla keittiössä, mutta en sinne kyllä ikävöi. Ei sillä, oli ihanaa asua siellä, mutta olen kotiutunut tänne jo täysin.
Varasin itselleni parturin huomiseksi. Kukka oli käynyt aamulla, ja munkin on pitänyt jo puoli vuotta mennä. Nyt sain aikaan varattua ajan. Inspiroiduin Kukan hiuksista. Tosin en meinaa tehdä mitään radikaalia. Kaksihaaraiset pois ja vähän kerroksellisuutta. Parturityttö oli hirmu pirtsakka kun soitin sinne, ihan hymyilytti varata aikaa.
Soitin myös asukastoimistoon ja kysyin, että saako hoputtaa nimien vaihtoa oveen. Täti kysyi, että koska ollaan muutettu. Kun vastasin että viikko sitten, hän sanoi että toki.
Ajattelin lukasta vähän tuota manuaalia jonka nappasin mukaani labrasta. Tänään ajateltiin ehkä vähän pelailla ropea, saunan jälkeen mennä grillaamaan tai jatkaa pelaamista. Riippuu ilmasta.
Olisi kyllä ihanaa jos se kesä alkaisi. Aurinko paistanut koko päivän pitkästä aikaa.

[Ei aihetta]Tiistai 06.06.2006 14:12

Jei tänään saadaan reissussa olleet pöydänjalat takaisin ja meillä tulee käymään ensimmäiset vieraat!

Minä minä minä eikä kukaan muu.Maanantai 05.06.2006 13:37

Olet ulospäin suuntautunut, sosiaalinen, käytännöllinen ja pidät asiat järjestyksessä. Ihmistyyppisi on ylpeä kyvystään tuoda harmoniaa, viihdyttää ja pitää huolta toisista. Velvollisuus ja vakiintuneet tavat ovat sinulle toisarvoisia. Kaltaisesi ihmiset ovat lämpimiä, ystävällisiä ja luonnostaan työskentelevät toisten ihmisten kanssa, organisoivat ihmisiä ja tapahtumia. Sinulle soveltuvat ammatit myyntitykistä, terveysalan, opettamisen ja juontamisen alueilta. Saatat löytää itsesi kerhoista, yhdistyksistä, komiteoista ja muista toimielimistä, joissa ryhdyt siekailematta vapaaehtoiseksi vaikkapa avustustyöhön. Olet perinteitä kunnioittava, konservatiivinen ja lojaali. Teet ahkerasti työtä, ja uhraat aikaasi perheelle ja ystäville. Sinun voi olla vaikea sietää ihmisiä, jotka toimillaan tai tekemättä jättämisillään loukkaavat toisia. Usein annatkin heidän kuulla kunniansa! Vaikkakin saat tyydytystä siitä, että voit olla hyödyksi, tarvitset toisten sanallista ja näkyvää arvostusta ja kiitosta hyvästä työstäsi. Jos sinua ei kiitetä, vaikka omasta mielestäsi olet tehnyt hyvää työtä, sinusta voikin saada ikävän vihollisen.

http://www.netello.com/persoonallisuus_testi.php tietää.