IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

[Ei aihetta]Keskiviikko 16.09.2009 21:54

Rakas päiväkirja, mä en ymmärrä.

Mun mielestä ruokaa (etenkin herkkuja) syödään niin, että ensin ihaillaan ja ollaan innoissaan siitä, että ollaan leivottu kaunis ja herkullisen näköinen kakku. Sitten siitä syödään jonkin ajan päästä pieni pala, ja laitetaan loput jääkaappiin. Sitten taas muutaman tunnin päästä syödään siitä pieni pala ja laitetaan loput jääkaappiin. Jatketaan pari päivää. Näin herkku säilyy pitkään, ja siitä voi nauttia monta päivää ja koko ajan on hyvä mieli, kun tietää, että on kakkua jääkaapissa.

Mitä pahaa mä olen tehnyt, että mun koko muu perhe edustaa ihan toista koulukuntaa? Tilanne: "Hei, Ella käänsi selkänsä! SYÖDÄÄN KOKO KAKKU JA TARJOTAAN REMONTTIMIEHELLE KANS!" Miksi?

Nyt, rakas päiväkirja, voin pahoin, koska olen syönyt valtavan palan suklaakakkua, ettei kukaan muu söisi sitä nenäni edestä. Ps sekään ei auta, että asioita tekis (tai ostais) huomattavasti enemmän kerralla, koska sit nää syö niitä pois eksponentiaalisesti kasvavalla vauhdilla. Määenkestä. Ruokien nimikoiminenkaan ei auta, ne syödään silti.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.