IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Laiska lumilinnaPerjantai 12.01.2007 22:13

Aaaaa sain liiksa ykkösestä kasin en kestä elää tän kanssa hukuttaudun vesilasiin ;___________________;;;;;


:DD Oli jo aikaki. Nyt ei tartte enää stressata numeroista <3

Leipova lintukirjaSunnuntai 17.12.2006 13:47

Tuo vieraslista on kyllä Hämmentävä. Mun kuvia kattoo jotkut ihan randomit ihmiset. Siis ihan kavereiden lisäks. Niin kun esim miljoonat Emy-johdannaiset (Hah, ehdin ensin. Nopeat syö hitaat!) joitakin tuttujen tuttuja, sit jotain randomeita ihmisiä perähikiän tuppukylän pikkuruisen sivukirjaston ainoalta nettikoneelta, johon koko pitäjän asukkaat jonottaa karvalakki päässä. Mistä ne löytää mut? Vai klikkaileeko koko perähikiä satunnaista ihan ammatikseen?

Vitsit. Kohtahan koko maailma on nähny mun nallepuhyökkärin ja kuvaahan kun ei pakolla saa koskaan netistä pois, niin joskus tulevaisuudessa mun Yhdysvaltojen presidentinura kariutuu siihen, että joku kaivaa vanhoista tiedostoistaan Paljastavia Kuvia Emyn Hurjasta Nuoruudesta ja hirttäydyn pilvenpiirtäjään.

Ei siinä sitten. Kiitti, perähikiä. Tuhositte mun elämän.

Ahkera antilooppiMaanantai 04.12.2006 22:27

Mutta jei keskiviikkohan on lomaa. Ja torstaina kymmeneen. Ja perjantaina puurojuhla. Alan ehkä tykätä tästä. <3

KirjailijaKeskiviikko 29.11.2006 18:32

Päiväkirjani on kuollut. Ruokkikaamme sitä hiukan. Hyvin vähän. Joskus ehkä lisää. Tykkään teistä :)

KirjastontätiTiistai 17.10.2006 13:24

Umm. Miten mulla voi olla laskua 11,5 euroa kirjastoon? Miksen mä muistanu uusia niitä kirjoja eilen? Umh. Tulkaa Vaajakosken kirjastoon moikkaamaan mua tunnin päästä.

Vaajalalla on pankkiautomaatti, eikö? Jei. Köyhdyn, koska en osaa palauttaa kirjoja ajoissa. Muistaakseni mä oon valittanu tästä jo aiemminkin. Sillon niitä sakkoja oli kanske kahdeksan juuroa. No mut eihän se mitään. Rahaahan se vaan on ja mahdollisesti tuen jotenkin tota kirjastoa ja ne voi ostaa yhden kirjan lisää.

Muistuttakaa mua. Öh. Viimestään 14.11. palauttamaan ne kirjat, mitä mä lainaan tänään.

LeiriolioSunnuntai 08.10.2006 22:21

Moi oon hengissä.

Ei voi jaksaa. Joko nyt kehtais mennä nukkumaan?

Miten voi elää ilman huojuvaa tornia?

Ihan hassuLauantai 30.09.2006 22:59

Yksin kotona ties kuinka mones. On kivaa. Moulin Rouge. Tai sit 06A jos ne on tosissaan :D

Mutta juu. Ei ollut asiaa. Teki vaan mieli ilmottaa, että hengissä oon. Saa muuten tulla kylään, jos soittaa tai tekstaa ja kysyy nätisti ja tuo jotain hyvää syötävää.

No ää. Täällä tulee taas pimeetä. En tainnu siitä tykätä.

Lääkityksen alainenTiistai 26.09.2006 19:53

Vitsit kun en voi koukistaa kättä. En kuulkaas nyt tykkää yhtään. Kuka ihme keksi verikokeet?

IhminenPerjantai 22.09.2006 20:40

... Täti Ovaska, joka asuu naapurissa ja opettaa enkkua. On muuten sitten kamala täti. En voi enää liikuskella ulkona, etten törmää ja joudu moikkaamaan. Notta ei sen kurssia ikinä tän jälkeen. Onko siellä muuten ketään, joka suostuisi puhumaan suomeakin tunneilla?

Leffailta olisi aika pop. Tai mikä musiikkityyli tahansa. Pari leffaa ja poppareita ja muuta naksnaksnamia ja kiva(/oja) ihminen(/siä). Järjestelykysymys, järjestelykysymys, mutta kun en jaksaisi tehdä mitään. Sen eteen pitäisi pyytää ihminen/siä ja vuokrata/lainata elokuva/ia ja ostaa naksnaksnamia. Liian monimutkaista. Jos Ella ei mene ihvuoknaksin luo, ihvuonaks tulee Ellan luo. Toimisikin niin.

Oi titanicittaa. Purr. Rakastan sitä uppoamiskohtausta (laivan, ei randomeitten tylsien ihmisten, edes ylisööttien Leonardojen), kun se virsi.

//Oho mut meillähän on se Lupaus, jota mä en vieläkään oo kattonu. Mut onhan mulla vielä yksi levykin, jota en oo vielä kuunnellu. Säästeleminen on kivaa. Oho mut Lupaus. Miten en oo kattonu sitä? Ehkä tänään voisin. Tai ei. En katso toista kertaa elokuvaa Mikon ja Mummon kanssa. Jospa evakko? Umm. Mutta sipsit jäis kotiin. (Meillä on sipsejä! Vaik popparit ja dippiporkkanat onkin parempia. Mut silti.) On se elämä sitten monimutkaista. Evakko kaupan kautta? Mhm?

MurheellinenTiistai 19.09.2006 17:04

Unohdin sitten ostaa sitä suklaata. Ja pääkin räjähtää taas. Enkä halua näöntarkastukseen. Maailma vihaa mua jostain syystä. Tai jos ei vihaa, niin ainakin mä vihaan takaisin. Pitäs nukkua ennen kuoroa, mutta kun ruotsi. Äh.

Elämä on surkeeta.