IRC-Galleria

Enelyn

Enelyn

block... artblock

että tällee tänään.Tiistai 29.07.2008 01:47

Kävinpä tänään hakemas uuden reseptin lääkäriltä, ja palloilin sit ympäri helsinkiä pyörällä. Päädyin kämpilleni ja luin osan uusimmasta cosmosta.

Just ku olin lähdössä niin känny pirahti soimaan. Rekryfirmasta missä oon kirjoilla soitettiin et pääsenkö töihin tonne Olariin puolen toista tunnin päästä, viideksi. Kestäis viistoista yli yhdeksään. Suostuin ku oon ollu töitä vailla eikä täksi päiväksi/illaksi ollu mitään erikoisia suunnitelmia ees. Siis sinne. Puoli tuntia ennen vuoron alkua tajusin et ei helvetti mulla on keken avaimet eikä se pääse sisälle. Yritin rimpautella sille mut eka ei vastannu ja tokalla kerralla loppu akku. Kiva. Noh, menin sit töihin ja mietin sit et mitäköhän se keke tekee. Tauolla soitin ja se kerto et joutu soittaan tyypin avaan oven. Voi raukkaa.

Ja joo mulla meni töis taas lujaa, varsinki viimeisen tunnin aikana. Unohdin yhelle muijalle antaa vaihtorahat takas, pelkän kuitin ojensin ja se sit siinä ryki vähä syyttävään sävyyn ennen ku tajusin mokani. Kauheet anteeksipyynnöt päälle tietty, ja rahat.
Ja tää oli vain yks näistä sekoiluista. En viitti ees kaikista kertoa. Sen siitä saa ku on vasta tokaa kertaa töis. Ei voi kaikkea osata heti.

Noh, kuitenki lähdin töistä siinä vähä ennen puoli kymmentä ku kassan kans meni vähä aikaa. Olis pitäny käydä ärrällä lataamas rahaa matkakortille mut yllätys yllätys, ei ollu ärrä enää auki. Siinä vaihees alko paniikki iskee ja soitin eka kekelle, ihan vaan purkaakseni paniikkia. Sit soitin Päiville et josko se olisi niin kiltti et tulis hakeen mut pois sieltä. Ja sehän tuli. On mulla ihana kummitäti <3. Sovittiin sit torstaille et tuun käymään, mennään kävelylle ja sen jälkeen saunaankin :)

Et loppujen lopuks ihan ookoo päivä vaikka onki ny pää kipeä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.