IRC-Galleria

Enelyn

Enelyn

block... artblock

HuohSunnuntai 05.10.2008 23:19

Eilen työpäivä pitkästä aikaa... ja vielä pitkä sellainen, aamuyhdeksästä iltakuuteen. Ja asiakkaita riitti koko päivän! Sit vielä yks asiakas tulee, ostaa tavaraa vähä päälle kahdenkympin edestä, ja maksaa viidenSADAN euron setelillä!! Ja ihan aito oli, tarkistin (no TODELLAKIN, vähä liian paljon palkasta pois otettavaksi jos ei olis ollu aito!). Lapoin siinä sit yhdeksän viiden kympin seteliä ja yhden vitosen ja kahden kympin setelin sille kouraan xD. Olin aluks vähä et jaa'a, riittääkköhän mun kassa. Mut riitti ja ei tehny ees kipeää, sen verran oli niitä kaks- ja viiskymppisiä kuitenki siihen mennessä kertyny! xD

Oli kyllä selkä ja jalatkin ihan kipeät silloin ku pääsin pois. Kyllä tulee ku joudut puolet ajasta seisomaan ku tuoli on vähä kummallinen (se laski ittestään niin alas etten oikein ylettyny mihinkään ^^; )
Neljä taukoakin ehti olla päivän aikana, kaks kahvitaukoa (15min) ja yks ruokatauko (30min) sekä sellainen vessatauko sit vielä (5min) xD. Olin vähä siinä ku se vessatauko tuli et häh, emmä kerkiä tehdä mitään 5 minuutis! Ja kyllä se sitten venähtiki vähä. Onneks ei kuitenkaan tullu tauottajalta kommenttia niinku silloin joskus -.-

Niin, olin tosi järkevä ku otin just täksi viikonlopuksi töitä, ku keskiviikkona on koe ja olis vissiin pitäny lukea. Tänään oon lukenu jonki verran, mut edelleen on ihan hirveet vaikeudet noiden latinankielisten nimitysten kans! Kyllä mä rakenteet ja kyhmyt muistan suomeksi (siis jos niille on suomenkielinen nimi) mut ei toivoakaan muistaa latinankielistä nimitystä (paitsi harvalla ja valitulla rakenteella, ja tietenki ite luut). Et huomenna ja tiistaina tehokuuri päälle. Niin et korvista tursuaa... ja ei mitään asiaa koneelle, varsinkaan pelaamaan Wowia... Sen takia reputin ton ekan kurssinki! xD HYI Laura sua!

[Ei aihetta]Torstai 25.09.2008 18:51

Niin, olihan se liian hyvää ollakseen totta et ku Jurvan lähellä tapahtui tällaista, niin ettei kukaan mun tuntema ihminen olisi siellä kuollu. Kyllä mä sen kai tunsin eilen aamulla, vaikka luulinkin että se johtui muista. Olin siinä uskossa ettei ketään mennyt, mutta olo oli silti niin muista irtonainen ja apea, vaikka olisi pitänyt olla edes hieman iloinen siitä että sisko oli kuitenkin kunnossa.

Olo on turtaTorstai 25.09.2008 18:48

Lepää rauhassa entinen luokkatoverini.
Vaikka me ei ihan ystäviä oltukaan, tunnettiin kuitenkin toisemme jotenkin.
Tulee ikävä, ja on jo.
Ei ole oikein et sun elämä päättyi tällaiseen tragediaan, ei se ole kenellekään oikein.
En oikein vieläkään käsitä että olet poissa, mutta ehkä se tulee aikanaan. Olo on edelleen surullinen, ja alkaa itkettää kun ajatukset harhailee tapahtuneeseen. Ainut millä voin nyt parantaa omaa oloani on opiskelujeni avulla hetkellisesti unohtaa tapahtunut, että pystyn tällaisena hetkenäkin nauttimaan edes hetken tästä katoavaisesta elämästä.
Rukoilen hiljaisesti mielessäni perheesi ja sinunkin puolesta.

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.09.2008 16:2323.9.08

Kun luet tämän viestin, vietä muutaman minuutin hiljaisuus heille, ketkä menehtyivät Kauhajoen ampumakohtauksessa. Kun olet viettänyt hiljaisuutta, kopioi tämä viesti ja lisää se omaan päiväkirjaasi.
Menehtyneet ansaitsevat hiljaisuuden.

Sum sum..Keskiviikko 20.08.2008 19:24

Tämän kesän kesäbiisiksi tituleerattu biisi: Cheek -liekeissä

Tämän kesän OIKEA kesäbiisi: Dj Lussu - Siika

tylsimysKeskiviikko 13.08.2008 20:57

Mene Wikipedian etusivulle ja paina Satunnainen Artikkeli. Se on bändisi nimi.
Paina satunnaista 4 kertaa; ne ovat bändisi jäsenten nimet.
Paina satunnaista artikkelia uudelleen; se on albumisi nimi.
Paina satunnaista artikkelia 15 kertaa; ne ovat kappaleiden nimiä albumillasi.

Bändin nimi: Flinders Highway
Laulaja: Pachyanthus pedicellatus
Rumpali: Solveig Torsvik
Basisti: Pamela Althoff
Kitaristi: Costin Amigo
Albumin nimi: Khmer Serei
Kappaleet:
1. Roberto-Venn School
2. Mercedes-Benz W128
3. List of works of Kazi Nazrul Islam
4. Steve Ross (director)
5. Hodgepodge
6. Poole railway station
7. Edelsbach bei Feldbach
8. Particle physics
9. Nils Økland
10. MTV Unplugged
11. Heavy ion
12. Oncorhynchus
13. 2008 LG Hockey Games
14. 2007 Hamburg Masters - Singles
15. Troll

(käytin englanninkielistä wikipediaa)

Kassamokailuja osa 1Lauantai 02.08.2008 01:21

(tai oikeastaan osa 2 jo)

Joo onnistuin sitte jotenki luettamaan viivakoodin varmaan kahdeksaan kertaan yhdestä kalja-laatikosta xD
Asiakas vähä katto ku soitin infoon et tulkaa korjaan tää! :D

(en tiijä mut saatto olla jopa ala-ikäinen :/ möin kuitenki ku siinä oli sen paappa mukana ja se väitti et henkkarit on autos... Joo tiijän tein väärin)

Olin kuitenki ihan punainen siinä vaihees ku odotettiin sitä tyyppiä infosta :D
Sen siitä saa ku menee kauppaan töihin xD

Soi koko päivän eilen pääs! :DTorstai 31.07.2008 17:49

Kate Perry - I Kissed a Girl

http://www.youtube.com/watch?v=EFrYNGGC1CA

että tällee tänään.Tiistai 29.07.2008 01:47

Kävinpä tänään hakemas uuden reseptin lääkäriltä, ja palloilin sit ympäri helsinkiä pyörällä. Päädyin kämpilleni ja luin osan uusimmasta cosmosta.

Just ku olin lähdössä niin känny pirahti soimaan. Rekryfirmasta missä oon kirjoilla soitettiin et pääsenkö töihin tonne Olariin puolen toista tunnin päästä, viideksi. Kestäis viistoista yli yhdeksään. Suostuin ku oon ollu töitä vailla eikä täksi päiväksi/illaksi ollu mitään erikoisia suunnitelmia ees. Siis sinne. Puoli tuntia ennen vuoron alkua tajusin et ei helvetti mulla on keken avaimet eikä se pääse sisälle. Yritin rimpautella sille mut eka ei vastannu ja tokalla kerralla loppu akku. Kiva. Noh, menin sit töihin ja mietin sit et mitäköhän se keke tekee. Tauolla soitin ja se kerto et joutu soittaan tyypin avaan oven. Voi raukkaa.

Ja joo mulla meni töis taas lujaa, varsinki viimeisen tunnin aikana. Unohdin yhelle muijalle antaa vaihtorahat takas, pelkän kuitin ojensin ja se sit siinä ryki vähä syyttävään sävyyn ennen ku tajusin mokani. Kauheet anteeksipyynnöt päälle tietty, ja rahat.
Ja tää oli vain yks näistä sekoiluista. En viitti ees kaikista kertoa. Sen siitä saa ku on vasta tokaa kertaa töis. Ei voi kaikkea osata heti.

Noh, kuitenki lähdin töistä siinä vähä ennen puoli kymmentä ku kassan kans meni vähä aikaa. Olis pitäny käydä ärrällä lataamas rahaa matkakortille mut yllätys yllätys, ei ollu ärrä enää auki. Siinä vaihees alko paniikki iskee ja soitin eka kekelle, ihan vaan purkaakseni paniikkia. Sit soitin Päiville et josko se olisi niin kiltti et tulis hakeen mut pois sieltä. Ja sehän tuli. On mulla ihana kummitäti <3. Sovittiin sit torstaille et tuun käymään, mennään kävelylle ja sen jälkeen saunaankin :)

Et loppujen lopuks ihan ookoo päivä vaikka onki ny pää kipeä.