IRC-Galleria

Enelyn

Enelyn

block... artblock

Blogi

« Uudemmat -

kuulumisiaTiistai 24.03.2009 22:21

Jos sitä ny kirjoittais tännekin.
Hirvee "kiire" koko ajan koulussa, eli ei oikeastaan mut luennoilla pitäis jaksaa istua ja vielä sen päälle käydä piirtämäs mikroskopointisalis niitä näytteitä joita meidän siis pitää piirtää. Ei millään jaksais ku niitä on ihan kauheesti, yli kolmekymmentä, ja mä oon saanu vasta piirrettyä sen kakstoista ehkä. Samalla pitäis jaksaa lukea endokrinologiaa, niin ei sitten jää aikaa vapaalle ollenkaan. Yllättäen en oo lukenu vaan varastanut sen ajan omaan vapaa-aikaan (lue: wowin pelaamiseen xD)
Tänään koulussa leikittiin pissalla fysiologian harjoitustöissä. Määritettiin siitä kaikkea kivaa, kuten ph, proteiinit, nitriitti, glukoosi, ketoaineet, ominaispaino, osmolariteetti etc. Erittäin yksinkertaista, kastettiin sellainen yleispätevä indikaattoripaperi vaan kuseen ja katottiin minkä väriseksi mikäkin niistä kohdista muuttui ja sit analysoitiin. Ph nyt tietenki mitattiin myös ph-paperilla, ja ominaispaino sellaisella hienolla laitteella johon pistettiin sitä pissaa ensin lasin päälle ja sit sieltä putken päästä tiirattiin asteikkoa niinku jostain kaukoputkesta xD. Osmolariteetti mitattiin sellaisella hienolla koneella jota ny en jaksa ruveta selittämään... pissaa vaan pistettiin vähä eppariin ja iskettiin se kiinni laitteeseen ja sit mitattiin. Lopuksi vielä tiirattiin mikroskoopilla vähä virtsakiteitä, et minkälaisia sieltä löytyy... päästiin aiemmin ku muut ku meidän saamas pissanäyttees oli jo sakka valmiiksi pohjalla (ja sitä oli paljon!) eikä tarttenu sit fuugata näytettä vaan ottaa suoraan pipettiin ja sit mikroskopointilasille vaan. Et lähdettiin sit ajois pois sieltä :)

Pissa ja kakkajutuista vielä sen verran et eilen hain salmonellanäyteputken ja vein tänään sen sitten näytteineen YTHS:lle. Tarvitaan kyseinen todistus että päästään semmarikurssilla sinne teurastamolle. nyt sit jännitetään onko mulla salmonella, iik!!!

Vielä sen verran et perjantaina me pidetään Irinan kans niillä cocktail-bileet :D odotan ihan innolla että pääsen maistelemaan erilaisia drinkkejä! Lauantaina on sitte EKYn vuosijuhlat, ja mä oon siellä aamulla kokkareita järjestämäs, et ei voi ihan hirveesti kuitenkaan perjantaina ottaa xD
Tahtois niin paljon tulla käymään kotona joku viikonloppu, mut en oikein tiedä koska ehtisi...

VOI VITUN NEURO!!!Maanantai 09.02.2009 21:41

Ja toiseen uusintaan....

(46% pisteistä ei ihan riitä!)

Neuron uusintaTiistai 27.01.2009 00:43

Joo tänäänhän se oli. Ei päässy vapaalle viikko sitten maanantaina verenkierron ja hengityksen kokeen jälkeen vaan heti piti ruveta uusiks pänttään neuroa, josta siis en päässy ekalla kerralla läpi.
Pänttäyski oli vähä niin ja näin, vasta lauantaina ja sunnuntaina sain ees puoliksi kunnolla luettua ja tehtyä muistiinpanoja.
Mut toisaalta, tuntu et todellakin osasin jotain, ja nekin joita en osannu vaan arvailin ja pähkäilin meni melko hyvin. Varsinki ku siellä kysyttiin n. peroneus communiksen kulku ja mitä se hermottaa niin olin aluks ihan et wtf, mikä hemmetin hermo toi oli ja missä se oli??? Siinä sit hetken kaiveli muistia ja päädyin siihen et sen täytyy olla takajalas ja hermottaa ainakin peroneus-lihasta! xD sit heitin siihen joukkoon nilkan ja varpaiden ojentajalihakset ihan puskista arvaamalla, ja oikeinhan se meni! Ainut mitä sössin tossa tehtäväs oli et sanoin et se haarautuu n. fibulariksen vierestä (lol, toi hermo on toiselta nimeltään fibularis, kuulin myöhemmin), ja en maininnu et se menee kintereen kohdalta jalan lateraalipuolell, eli ulkosivulle.
Mut joo eiköhän se läpi pitäis mennä, nyt saa ainakin hetkeksi hengähtää rauhas ennen ku saa tietää joutuuko VeHenki uusia :/

Jesh!!!Maanantai 22.12.2008 23:32

Oli tullut sähköposti tänään että pääsen kesäksi töihin!!
Whihii, kiva saada tieto asiasta jouluksi, kunnon joululahja :)

Tahtoo tän!!!Keskiviikko 17.12.2008 01:09

Joululahjatoive:
Houkutus - Stephenie Meyer
http://www.adlibris.com/fi/product.aspx?isbn=9510306789

JoululahjatoiveitaTiistai 02.12.2008 23:41

Joo kopsin veeralta :D tai siis en kopsinu vaan otin mallia :P

-Kattolamppu, kiskoversio ja mielellään 3-4 lamppua
-Jalkalamppu, Anttila
-Verhot, yksiväriset paksut, mielellään kaksi paria
-piirtotaso, Wacom Bamboo One, Verkkokauppa.com
-vyötärökorsetti, Euphorica
-uudet akryylivärit
-uusi matto, vihreä sininen tai punainen
-lisää Arabian Arctica (valkoinen) tai 24h (t.sininen) -sarjaa

Lisäilen kun keksin lisää mutta tuossa nyt tärkeimmät kaiketi

tällainenPerjantai 21.11.2008 00:47

SÄÄNNÖT

- Tartu sinua lähimpänä olevaan kirjaan. Nyt.
- Avaa sivu 56
- Etsi viides lause
- Kirjoita viides lause ja nämä ohjeet päiväkirjaasi.
- Ota lause LÄHIMMÄSTÄ kirjasta, ei lempikirjastasi, tai teoksesta josta saattaisi löytyä mielestäsi hyviä lauseita.

"There are three floors to clear, and each has one of the Power Sources that you are trying to disable"

Sattu sit oleen Burning Crusaden guide lähimpänä ku oon tänään pelannu WoWia :P

nonniKeskiviikko 19.11.2008 10:03

Nyt tuntuu ihan sika tyhmältä...

Ai miksi?

NOKU OON KOULULLA TUNTIA LIIAN AIKAISIN KELLO KAHDEKSAN!!!

mitäköhän sitä tekis... -> kuopioon nukkumaan tunniksi :P

WoWi!Sunnuntai 16.11.2008 21:52

Joo ostin viime torstaina sit sen uuden lisäosan... On kyll huippu!!! :D

Äh, paniikkiMaanantai 03.11.2008 20:55

Ens viikon keskiviikkona Lihakset, jänteet ja nivelet -kurssin koe!! IIIK!!

Leikeltiin tänään päitä :D meillä oli koiran pää.
« Uudemmat -