IRC-Galleria

Kalan vuosi 2008Torstai 10.01.2008 13:50

Yleisnäkymät:
Saturnus on saapunut oppositiomerkkiisi muistuttamaan sinua omasta jaksamisestasi ja turhiksi käyneistä velvollisuuksista. Kalaihmisenä tarvitset ympärillesi paljon tilaa ja vapautta, jotta voit toteuttaa kaikkea sitä luovuutta, joka suonissasi virtaa. Luovana ihmistyyppinä olet myös tavallista herkempi muiden odotuksille ja vaatimuksille, jolloin tulet ottaneeksi harteillesi toisten ihmisten huolia ja murheita. Saturnuksen vaikuttaessa kaikki kehityksesi kannalta turhat tai tarpeettomat velvollisuudet käyvät armottoman raskaiksi. Väsymys ja uupumus ovat selviä merkkejä asioista, jotka olisi syytä jättää ehkä kokonaan pois omalta toimintalistalta. Toisaalta tänä vuonna Uranus vaikuttaa edelleen merkissäsi ja ottaa vastaan Jupiterin sekstiiliä, joten menestysmahdollisuutesi ovat harvinaisen hyvät, mikäli vain maltat päästää irti raskaiksi käyvistä asioista ja tehtävistä. Saturnus-tautiin on vain yksi toimiva lääke ja se on lepo. Muista levätä riittävästi, niin pystyt ottamaan kunnon otteen tarjolla olevasta menestyskakusta.

Menestys:
Onnistuneiden päätösten ja suunnitelmiesi toteutumisen kannalta parhaita jaksoja ovat maalis-huhtikuun välinen aika ja vuoden loppupuolella marraskuu. Jupiterin ja Uranuksen yhteisvaikutus on aina jollain tavalla vallankumouksellinen aikaisempaan elämääsi verrattuna. Syliisi tipahtavat mahdollisuudet liittyvät väkisinkin menossa oleviin suurempiin sosiaalisiin muutoksiin ja siksi niiden vastaanottaminen ei välttämättä ole niin helppoa kuin odottaisit. Riskirajoilla liikkuminen kuuluu menestyksen hintalappuun välttämättömänä optiona, joten älä odota tuloksia ilman selkeää omaa panostasi.

Rakkaus:
Jos päätät tarttua menestyksen houkuttelevaan ja tällaisena aikana turvalliseen syöttiin, niin saat samantien varautua hurjasti kasvavaan kysyntään parisuhdemarkkinoilla. En ole kohdannut astrologin taipaleellani mitään niin kiehtovaa, kuin menestyksensä lumoissa uiskenteleva Kala. Kysymyksessä on ilmiö, johon ei voi olla ihastumatta. Kaikki on nyt romantiikan puolella kiinni vain sinusta itsestäsi, joten varaudu nauttimaan vuodesta 2008 koko sen pituudelta. Mitään erityisiä jaksoja ei kannata haeskella näin vauhdikkaan vuoden aikana.
http://plaza.fi/ellit/kristallipallo/horoskooppimerkit/horoskoopit-kalat

(Näin Kalojen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet) <- ei niin olennainen..
Tälläinen on..
Kalanainen:
Kalanaista pitää hyysätä jatkuvasti tai hän menee sekaisin. Hyysäämisen tarve ei suinkaan johdu heikkoudesta, vaan huomion tarpeesta. Kalanaiset osaavat taitavasti teeskennellä haavoittuvaa, vaikka todellisuudessa he ajavat marttyyrimaisesti vain omaa etuaan.

Kalanaiset ovat itsevarmempia, kuin mitkään muut merkit, ja tietävät tarkkaan mitä tekevät. Manipulointi on osa arkea ja siihen he pystyvät.

Kalanaisilla on tapana kerätä ympärilleen heikkoja ja ongelmaisia ihmisiä, joita he sitten auttavat. Tätä he eivät tee hyvästä sydämestään vaan saadakseen heikot autettavat riippuvaisiksi itsestään. Näin Kalanainen pönkittää itsetuntoaan. Kalanaiset saavat kiksejä ollessaan tarpeellisia riippuvuuden kohteita. Kalanainen osaa esittää myös tarvittaessa empaattista kuuntelijaa, mutta ei välttämättä koe itse empatiaa.

Parisuhteessa Kalanaiset teeskentelevät olevansa joustavia, mutta he eivät ole sitä sisimmissään. Kalanaisilla on paha tapa muuttaa omia tunnetilojaan kumppanin tunnetilojen mukaan. Jos toinen on pahalla päällä, pian on Kalanainenkin ja silloin häntä kuuluu lohduttaa.

Kalanaiset ovat luonteeltaan boheemeja taiteilijoita, ja se näkyy esimerkiksi kodin siivouksessa. He elävät sotkuisessa kaaoksessa eivätkä välitä kritiikistä elämäntapaansa kohtaan. Sama sotkuisuuteen taipuvaisuus näkyy myös ihmissuhteissa. Lisäksi Kalanaiset eivät osaa sanoa ei, koska eivät halua riidellä. Siihen he ovat liian laiskoja. Näin käyttäytymällä he loukkaavat lopulta kaikkia osapuolia.

Jos Kalanainen asuisi akvaariossa, hän olisi kala, joka syö kaikkien muidenkin ruoat.

**PAKKO avautua sen verran että löydän oikeen helvetisti omia luonteenpiirteitäni tosta ylätekstistä! :D Ihan totta melkei joka sana.. herrajestas, hiukka pöllähdi ku luin tätä..!!**

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.