IRC-Galleria

Poissaolo- lakiuudistusKeskiviikko 19.12.2007 00:19

TYÖSRÄ POISSAOLOMÄÄRÄYSET MUUTTUIVAT 1.3.2004. Voimaan astuivat uudet selkeät ja yksinkertaiset ohjeet.

SAIRAUS EI OLE MIKÄÄN SYY
Lääkärintodistusta ei hyväksytä; jos pääsee lääkäriin niin pääsee myös töihin.

VIRKAVAPAATA LEIKKAUKSEN TAKIA
ei enää anneta. Jokainen leikkaukseen aikova on saatava luopumaan aikeestaan, sillä kaikelle, mitä työntekijällä on, on käyttöä. Palveluksessa on oltava sellaisena kuin sinne on tullutkin. Jos jotain poistetaan, niin asianosaisen arvo laskee. Yksittäistapauksissa voidaan tehdä poikkeuksia edellyttäen, että vastaavasti palkka laskee.

HAMMASLÄÄKÄRISSÄ KÄYNNIT
Palvelukseen otetaan vain henkilöitä, joilla on tekohampaat, koska sillon voidaan hampaat lähettää postitse korjattavaksi jatkuvan hammaslääkärissä ravaamisen sijasta.

RASKAUSTAPAUKSET
on kielletty.Työaika on istuttava jalat ristissä. Esimiesten on varmistettava, että toimihenkilöillä on riittävästi ehkäisyvälineitä saatavilla.

KUOLEMANTAPAUS (TOISEN)
Kuolemantapaus ei ole mikään syy poissaoloon. Kuolleiden puolesta ei ole enää mitään tehtävissä. Joku toinen vähäpätöisemmässä asemassa oleva voi hoitaa kaiken tarpeellisen. Jos hautajaiset pidetään myöhään iltapäivällä, voivat työntekijät kuitenkin poistua aikaisemmin edellyttäen, että työt ovat niin hyvällä mallilla, ettei mitään tule laiminlyödyksi.

KUOLEMANTAPAUS (OMA)
Oma kuolemantapaus hyväksytään poissaoloksi. Työnantajan tulee kuitenkin tietää asiasta kaksi viikkoa aiemmin, koska asianomainen on velvollinen opettamaan työnsä seuraajalleen.

MUUTA
Vessassa menee liikaa aikaa.; tästä lähtien vessassa käydään aakkosjärjestyksessä.

HUOM!
Gynegologilla käynnin asemasta istahda kopiokoneen päälle, ota kuva ja faksaa lääkärille.
Sama koskee miesten urologikäyntejä. Suurennus on kielletty! Älä laita kantta kiinni, ettei kuva muistuta majavan häntää.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.

Yksityisyys