IRC-Gallerian tietosuojakäytännöt päivittyvät 25.5.2018 vastaamaan EU:n tietosuoja-asetuksen (GDPR) vaatimuksia. Lue päivitetty Tietosuojaseloste. Lisäksi käyttöehdoissa on tarkennettu ikärajaa ja kohta 6.2 viittaa Suomen lain lisäksi Euroopan unionin lakiin.

IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

[Ei aihetta]Maanantai 01.06.2009 00:07

Kävelin koko perjantain ja eilisen 10 cm koroilla varustetelluissa reimmikorkkareissa, harvinaisen mukavat jalassa. Tänään sit laitoin tennarit ja tulos= neljä rakkoa! Siis mitä :DD Eikä ollu ees mitkään uudet tennarit, niillä mä cooperinkin juoksin sillo...

Tänään olen uinut ihan kunnolla! Ja ruskettanut itseni epätasaisesti, toinen puoli palanut ja toinen puoli ei edes ruskettunut.. En ala.. Mutta on muuten ihanan lämmintä. :) Kävin lipallakin ekaa kertaa tänä kesänä.

Huomenna sit lähen lomailee pois paikkakunnalta (tosin pitää tulla jossain vaihees kaupunkiin tekemään jotain vitun uusintaa!!).. Tai no lomailee ja lomailee.. Kunhan nyt käyn tekemässä sen kokeen silleen et se menee jopa läpi, niin pääsen ihan kokonaan lomalle! (ainakin siihen asti kunnes alkaa kesäduuni..)

Mutta tällästä tänään. Onnea tän vuoden ylioppilaille!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.