IRC-Galleria

Episteme

Episteme

Sulle annan kaiken, kaiken; maallisen ja maanalaisen

Uusimmat blogimerkinnät

TWILIGHT MEET EUROVISONS
"Im in love with a vampire, even thought it hurts. And I don't care if I lose my mind, cos' Im alread bitten. yeeaaahhhh"

Glitterihän on tunnetusti kuulunut euroviisujen pukuloistoon. Voin jo kuvitella vampyyrien kalvakan ihon kimmeltävän spottivaloissa. Tämä on ensi vuoden voittaja!
Lyriikoiltaan biisihän sopisi parhaiten Bellalle, mutta hänen laulattaminen ei taatusti olisi palvelus kenellekkään :E. Sen sijaan, miten ois se Waldo's peoplen naissolisti? :D



No joo, älkää olko huolissanne mun mielenterveydestä.. Olen vain hyvin väsynyt eikä tunnin aihekkaan ollut mitä mielenkiintoisin... Joten käytän siis äikäntuntiani hahmotellen järkivapaata blogimerkintää vihkooni, tähän on nyt jo mennyt puoli sivua.

Aika taidokkaasti muuten failasin täällä tänään.. Piti olla kielenhuollonvihko auki ja siellä tehtävä jonka olimme toki kaikki tehneet kotona. No eipä mulla sitä vihkookaan ollut mukana ja sit se opettaja kysy multa en ees tajunnu mitä yhestä lauseesta. "ööö... voisitko toistaa lauseen?" Sit se ei oikeen tajunnu mitä halusin toistettavan. Sit yritin kattoo takana istun kaverin vihkosta mut aivot ei toiminu, unohin lauseen alkuosan aina kun olin lopussa :D ja edelleenkään ei ollut hajua mikä siinä oli se kysymys. No, opettaja hiillosti mua edelleen ja pyys mua sanomaan lauseen pääverbin. "onks se toi "olla"?" "ei kun nyt sinä olet sivulauseessa!" "nii mikä se lause nyt olikaan?" "se on tuolla taululla." "emmä ees nää sinne asti D;"
:D joo tää ei oo niin hauskaa selitettynä mutta toi tapahtumasarja kesti useemman minuutin ja sitä säesti omat "ei hemmetti..."-sihinäni ja "vois vaikka lyödä päätä seinään"-kommenttini :D ja muitten nauru..
:) no mut oon aika reteesti pätenykkin noilla tunneilla, että onhan se nyt hyvä näyttää muillekkin, että minäkin olen vain kuolevainen, mitä nyt äikkään tulee.. X) Kjeh Kjeh

kiitos tästä. Kohta kampaamolle..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.