IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Mainonnan keinotKeskiviikko 28.07.2010 01:11

En aluksikaan väitä tehneeni itse läheskään kaikkia näitä huomioita. Joka tapauksessa, tässä esimerkkejä mainonnan keinoista yms mahdottomuuksista & huvittavuuksista.

Hiukset
- Uskotko muka oikeasti, että malli jonka leivänsaanti perustuu hiuksiin, käyttää Lorealin hiusta tuhoavia halpakotivärejä...?
- ...saati sitten Elvitalin tai Garnierin halpisshampooita?
- Monissa hiusvärimainoksissa puhutaan siitä, kuinka jotkut huonommat värit saavat hiukset näyttämään yhdenväriseltä värikypärältä ja samalla näytetään yhdenvärisistä pottamalleista, tämän jälkeen nähdään mainostettava väri jonka tulos on monivärisempi, mutta myöskään hiusten malli ei ole enää potta.
- Monien hoitoaineiden mainostetaan elävöittävän hiuksia salaisella ainesosalla nimeltä keratiini. Jos kurkkaat oman hoitoaineesi ainesosia huomaat niin huomaat siinäkin olevan keratiinia.
- Toistaiseksi en muista törmänneeni yhteenkään hiusmainokseen, jossa aidosti myönnettäisiin shampoon / hoitoaineen olevan tehty härän spermasta (osa on) .

Kosmetiikka
- Ripsareita mainostattessa ripsivärimallin silmiä katsoessa voi huomata, että tällä on tekoripsiä monesti usempikin kerros.
- Meikkivoide- ja puuterimainoksissa mallia on monesti photoshopattu vielä pahemmin mitä Sarah Jessica Parkeria Sinkkuelämää kakkosessa. "Maybe it's Maybelinne, or maybe it's Photoshop!" En muista koko tämän sanoi mut totta on :D

Hygienia
- Monia erilaisia puhdistusaineita tai ilman reseptiä apteekista saatavia lääkkeitä mainostetaan tehokkaina finnien viejinä / aknen poistajina. Puhdistusaineet kuitenkin ovat alkoholipohjaisia ja alkoholilla puhdistettaessa ihon kunto saattaa vain pahentua ihon erittäessä lisää talia, monet lääkkeet vain kuivattavat vain vähäksi aikaa ihoa ja sen jälkeen ihon kunto huononee jälleen.
- Deodoranttimainoksissa jätkän pistäessä dödöä kainaloon gimmat villiintyy yms. Todellisuudessa ihmisen saa todennäköisemmin kiinnostumaan / kiihottumaan omalla luontaisella aromilla, josta tuoksuvat hormonit.

Huonekalut
- "Kotiin tullessa on mukava vain istahtaa Suomi-Soffalle!" Just joo. Ironiselta tuon lausahduksen saa kuulostamaan se, että se on kuultu jo useammankin urheilijan suusta.

Lisää saa toki vapaasti heitellä esim kännykkämainoksista joista en ihme kyllä keksinyt mitään epäilyttävää. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.