IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Uusia kokemuksiaTorstai 03.05.2012 23:39

Kuten olen kertonut (kai?), pyrin kokeilemaan mahdollisimman usein jotain uutta ja ennenkokematonta. Jotain, joka on täysin normaali juttu, mutta jäänyt vain kokeilematta. Tai jotain extremeä. Etenkin muutama vuosi sitten elämä heittelehti ja kokematta jäi monia asioita, jotka ovat monille täysin normaaleja juttuja. 2009 / 2010 aloin paikkaamaan näitä puutteita ja olen käyny mm. keilaamassa, pelaamassa biljardia, ratsastamassa, kokeillut spiritismiä, käynyt ampumassa yms. 18 ikävuoden jälkeen uusia kokemuksia on nyt siunaantunut kohtuullisesti, "things you need to do when u get 18" ! :p Tämä voi tosin yllättää, mutta 18 vuotta täytettyäni en maistanut ensimmäistä kertaa viinaa tai alkoholia - olen kuullut huhuja, että muutkin ovat ehtineet kokeilemaan sitä jo alaikäisenä.

Baariin meneminen ensimmäistä kertaa elämässä oli tietty eräs näistä uusista kokemuksita. Olisihan se ollut hauskaa käydä baarissa alaikäisenäkin, mutta aikoinaan eräs näistä yrityksistä päättyi kohtuu nolosti Petran ( @laurelwreath ) henkkareiden kanssa Virtaseen yrittäessä... 17.4. (tai no, teknisesti 18.4) lähdettiin sitten baariin feat Erkin enkelit ja menetin baarineitsyyteni Pasariin. Tärkeä egokysymys oli että totta kai baariin pitää mennä heti kun 18 vuotta tulee täyteen eikä vasta sitten kun viikonloppu koittaa. Meno ei ollut mikään kovin kummoinen kuten olettaa saattaa, mutta ihan kivaa kuitenkin. Mietin tosin milloin se suomi-hiphop-paska loppuu ja no, loppuihan se sitten viimein, puoli neljältä. Tämän jälkeen on tullut käytyä myös Puikkarissa tanssimassa keski-ikäisten naisten kanssa ( :D ) ja Freetimessa istuskelemassa&pelaamassa hold'emiä ( feat mm Alice @Susian ) !

Koska juomisesta on täysi-ikäisyyden myötä kadonnut kaikki mahdollinen jännitys, olen hankkinut jännitystä tarjoamalla jännitystä ei-täysi-ikäisille. Jos ymmärrätte mitä tarkoitan. Hehe.

18-vuotiaana sai myös selvitellä itse poissaoloja Wilmaan. Rajua.

18-vuotisuuden kunniaksi aloitimme myös Petruskan kanssa autokoulun! Ajo-opiston rento meininki on ollut hauskaa, ja tuli viimein myös ajettua ensimmäistä kertaa autolla. No, ei se kauhean hyvin mennyt, mitä nyt voinee ensikertalaiselta odottaakin xD Ihme kyllä en saanut sitä kertaakaan sammumaan mutta aika nytkähteleviähän nuo liikkellelähdöt olivat ja jarrutukset samoin :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.