IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Se Helsinki 2012Torstai 16.08.2012 18:17

Tuli siis käytyä Helsingissä alkaen keskiviikosta (8.8.) ja tultua takaisin tiistain ja keskiviikon välisenä yönä. Matkan varrella tuli tutustuttuu moniin uusiin ihmisiin, tehtyä kaikkea kivaa, nähtyä Madonna ja käytyä kivoilla kaupoilla.

Tiivistäen ostoksista sanottakoon mukaan tarttuneen
- Sofi Oksasen Puhdistus pokkarina (ilmaiseksi Suomalaisesta kirjakaupasta, pokkaripassi tuli täyteen)
- Mafia II Anttilan Toptenistä (ei muuten saa Kuopiosta tarjouksesta 20 eurolla näin uutta ja kehuttua peliä!)
- Huppari Backstreetiltä, selkäpuoli osittain paljas ja alaselässä ns korsettiosa eli naruja. Ei mikään miehisyyden huipentuma vaan enemmänkin kaunis ja androgyyninen vaate :D
- Valkoiset kynsikkäät (en tajua miten en omista sellaisia vieläkään!) Cyber Shopista
- Hailakan siniset pillifarkut Mic Macista
- Dalmatialaispentupehmolelu jostain lelukaupasta (Cruella de Vil baby!)

Sunnuntaina nähty Madonna oli loistava. Pääsin Golden Circlen lipullani Golden Triangeliin eli ns kultaiseen kolmioon, lavan ja kahden catwalkin väliin jäävälle alueelle - kolmipaikat arpova iPad oli puolellani. :)
Seitsemältä alkanut jonotus oli tuskaa huonosti nukutun yön jälkeen, mutta konsertti oli kaiken sen arvoista. Madonna esiintyi provosoivana, vihaisena ja kerta kaikkiaan mahtavana. Suosikkini oli alussa nähty Gang Bang -biisi, jossa Madonna ampuu häntä kohti hyökkääviä tanssijoitaan kuoliaaksi. Laukauksen ja tanssijan kuoleman myötä valtavalle taustaruudulle ilmestyy graafisesti näyttäviä verijälkiä. Muutenkin konsertti oli tunnelmaltaan, visuaaliselta ja musiikilliselta anniltaan parhain koskaan käymäni.

Yökerhoja, baareja yms ei tullut ehdittyä kierreltyä sittenkään kovinkaan paljoa tältä erää, joskin keskiviikkona kävin Joelin kaa DTM:ssä ja myöhemmin maanantaina Tommin 18-vuotisten kunniaksi uudestaan siellä ja päästivät meidät lisäksi sisälle Herculekseen. xD Olisi ollut kiinnostavaa käydä läpi noita muitakin baareja kuin vain hinttiklubeja mutta no, ensi reissulla sitten.

Kiitoksia jokaiselle joka oli osana tätä reissua <3
Helsinki I love u ^^

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.