IRC-Galleria

ErQ

ErQ

Hey baby, give me a chance to show you I'm a good guy.

Selaa blogimerkintöjä

Viimeiset pari viikkoa elämässäni ovat olleet vaihteeksi erittäin mielenkiintoisia. Kuten jokainen poika tekee joskus elämässään, menin pokaamaan itselleni vähän aikaa sitten naisen (!) homobaarista (!!!). Lähdimme kaverini Santerin kanssa käymään eräänä perjantai-iltana helsinkiläisessä baarissa nimeltä DTM, ja vaikka minulla oli traumoja paikasta kesältä 2012 (tällöin eräs 49-vuotias setämies osoitti minua kohtaan vähän liiankin innokkaasti kiinnostusta), en erityisesti ollut ajatusta vastaan. Itse asiassa, heitimme illalla baariin mennessä ajatuksen, että kumpikin voisi hankkia sieltä itselleen miehekkeen.

Toisin kävi. Kun illan aikana ruvettiin Mixun kanssa juttelemaan ja lopulta kielemme eksyivät toistemme kurkkuun (osaanpas ilmaista asiat romanttisesti), Santeri olikin todennut yllättyneenä seurassaan olleelle lesbolle: "Herttinen mikä juonenkäänne!"

Salaman vauhdilla etenevä juttumme päätyi tuoreeltaan eräässä pikkutunneilla käydyssä keskustelussamme siihen pisteeseen, että me seurustelemme. Viaton ja pieni päätös, mutta tästäkös vasta stressi nousikin: pitäähän maailman saada tietää tästä, d44!

Myöhemmin aamulla hommasta tehtiin täyttä totta: seurustelusuhteesta tuli aluksi virallista oikein lärvikirjatasolla, sitten vuorossa olivat teinigalleria ja lihatiski.
"Voisin pistää sen kuvakkeeseenkin."
"AI ONKS SULLA KUVAKE?"
"No on."
"Mullakin on!"

Kun jokainen sivusto, jolle kumpikin oli laittanut kuvansa narsismiaan ruokkimaan, oli täytetty tiedoilla seurustelusta, edessä oli uusi ongelma: entäs sivustot, joilla vain toinen on? Pitäisikö minun rekata alastonsuomeen, koska naisellani on siellä kuvia? Oikeastaanhan se voisi olla hauskaa. ENTÄ ONKO VIELÄ JOKIN SIVUSTO JOLTA TIETO MEISTÄ PUUTTUU???

Helvetti että seurusteleminen voi olla nykyisin hankalaa, kun se pitää päivittää joka paikkaan. Eikö näitä palveluja voisi jotenkin yhdistää? Ei tämä tällaista ollut silloin, kun minä 13-vuotiaana seurustelin kämäiset 25 päivää erään tytsyn kanssa!

Lisäksi tajusin, että joudun ehkä rajoittamaan ihmisten puristelua. Normaalisti olen ihmisestä riippumatta käsi kiinni tisseissä tai pakaroissa. Työpaikalla, koulussa, vapaa-ajalla, kaupan kassalla... Uskallanko enää tehdä niin?

On tämä elämä hankalaa.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.