IRC-Galleria

[Ei aihetta]Torstai 01.06.2006 10:32

Myö lähren tännööön reilille

[Ei aihetta]Lauantai 20.05.2006 15:25

Ärsyttää ihmiset. Kun ei niinku laisinkaan tilannetajua.

VierumäkiSunnuntai 26.03.2006 22:01

Tulin sit tänään tuolta Vierumäeltä, ja täytyy kyllä sanoa, että teki hyvää olla Vähän erossa näistä ympyröistä täällä. En polttanut koko viikonloppuna yhtään tupakkaa. \o/

Kaikki hyvin kunto kohosi 10astetta 12 tuntia tennistä takana ja olen suoraan sanottuna poikki. Voisin periaatteessa mennä nukkumaan jo nytte. En oikein tajuu, et mikä tota mun vasenta polvea vaivaa. On ollu koko viikonlopun tosi kipiä ja ei kestä olla samassa asennossa puoltatuntia pitempää. No täytyypi näytellä sitä iskällem ehkä pitää sit käyä lääkärissä.

Tää mun teksti on jotain niin hirvittävää, että mun on pakko lopettaa. Ehkä toi urheilu yksinkertaisti mun normaalisti niin sivistyneen pääkopan.

[Ei aihetta]Sunnuntai 19.03.2006 12:50

Tämä viikko on nyt sitten ohi. VIhdoin ja viimein minun ei enään tarvitse kävellä joka aamu bösälle, ei tarvitse huolehtia jääkaapista, koirista... Niin monta velvollisuutta nyt pois. Minua vain vähän surettaa jo pelkkä ajatuskin siitä, etten selviytynyt viikon kovimmasta haasteesta. Ja koulun sijaan dokasin viimeviikon perjantaista tähän hetkeen neljänä päivänä. Vastavaa voisi tapahtua vain kesällä.

Yksi asia toki on joka vielä puuttuu. Hissan esitelmä, jonka olen hädin tuskin aloittanut. Jos se olisi huomenna valmis, niin taitaisi muuten olla ensimmäinen työ, jota en palauta tai esitä myöhässä.

[Ei aihetta]Maanantai 13.03.2006 13:03

Hooh sentään miten mieli jaksaa muuttua. Nyt olen äärimmäisen nuutunut. En ole ollut koulussa pitkään aikaan ja nyt se häiritsee suunnattomasti. Jätän kaikki velvollisuuteni väliin, mitä saattaa olla tuon rakkaan naapurini peruja. Eikä tuo täällä tämän viikon asustava ystäväkään ole ehkä sitä parasta seuraa velvollisuuksille. Ahdistaa.

Miten voi yksi koulupäivä taas jäädä välistä!? Minulla on kymmenen eri työtä palauttamatta. Enkä edes jaksa käydä niihin käsiksi, sillä ahdistaa niin paljon ajatuskin niiden paljoudesta, loppumattomuudesta.

Minua väsyttää. Auttakaa mua!

Sunnuntai joku kolmatta, kaunis ilmaSunnuntai 12.03.2006 16:23

Hohhoh ei edes ollu krapulaa, kun heräsin tänään aamulla. Tosin ei se eilinen mennykään överiksi, niinku mulla on yleensä tapana mennä :F Itse asiassa tuo eilinen humala oli aikas vapauttavaa.. :)

Tänään pitäis kyl ottaa operaatioks noi rästiin jääneet koulu hommat.

Ulkona on suunnattoman hieno ilma. Menisin laskettelemaan jos jaksaisin, mutta nyt just en kyllä jaksa, sitä paitti tänään rinteet tulee kyllä olemaan asteen verran liian tukossa.

En ole kirjoittanut aikoihin. Syynä se etten yksinkertaisesti jaksa. Tai sitten en halua kertoa elämästäni liikaa niille hupsuille jotka jaksavat tätä lukea :D however pidän elämästäni hyvin paljon juuri tällä hetkellä enkä tarvitse juuri mitään. Lukuun ottamatta niitä kavereita, joita en taas ole nähnyt aikoihin. Teitä minulla on ikävä.

Tapio tulee tänään Oulusta. Toivottavasti sillä oli kivaa :)

Te jotka tänään itkette elämään tahdon sanoa, että teette sen ihan tarkoituksesta. Tuohon aurinkoon menisi hermot jos se aina paistaisi noin kauniisti.

Rakastan elämääni.Tiistai 28.02.2006 21:23

(aina välillä)
(silloin kun on syytä)
(eli aina<3)

(olen itserakas)
(menestyn)
(olen parempi kuin kukaan teistä)

...Elkää välittäkö minusta, vaan ajatelkaan itse samoin.

Näin elämänne on helpompaa.

Eeronne

"Takki"Keskiviikko 25.01.2006 12:21

..on hoidettu..

(maksoin 40e)

TyötLauantai 21.01.2006 18:29

Tein kymmenen haastattelua \o/

Töitä, kahvia ja tupakkaa.Lauantai 21.01.2006 14:40

Eilen katoin huippuleffan (terminator II). Siitä rupes vaan mietityttämään, että sen sanoma ei välttämättä edes ole niin turha. Ihmisiä vaan ei saa tappaa. Tosin tuo ohjaustyö vaan ei ollut niitä näyttävimpiä.

Tänään taas nukuin pommiin, en niin pahasti kuin viimeviikolla, mutta kun oli tarkoitus herätä kasilta, niin heräsin puol kybält. Ja kymmenelt ku lähti dösä johon oli pakko keretä, niin tuli hiukka hoppu, mutta EN MYÖHÄSTYNYT. Jäi vaan aamusuihku ottamatta.

Keksin peräti miksei herätyskelloni herätä lauantaisin \o/ :koska se on säädetty herättämään automaattisesti ma-pe 06.15. Ja kun säädin eilen sen kasiksi, niin se ajatteli, että heräisin maanantaina kasilta. No huoh. Mulla on sellanen fiilis, ettei kukaan tajunnu tota selitystä, mut aika sama.

Nyt töissä olen polttanut ja juonut kahvia ja tehnyt peräti muutama haastattelua (tavoite:10).
Ja sit pitäis lähtee tonne matkamessuille interrailiä suunnitelemaan, jos eräs henkilö (joka taisi eilen hieman valvoa) vain heräisi ja päättäisi mitä meinaa.

Tällaista eilen ja tänään. Tämä nuori herra jatkaa nyt töitä...