Big in Finland, UUSI SARJA!

Big in Finland Yle Areenassa 8.12.2017 ja Yle TV2:ssa keskiviikkoisin klo 22 (kolme jaksoa peräkkäin) 3.1.-7.2.2018

Big in Finland on tarina kahden suomalaisen nuoren koomikon Pietari Vihulan ja Henric Chezekin matkasta läpi Amerikan. Miten uppoaa suomalainen huumori? Miten saada uudessa paikassa keikkoja? Onko kaikki suurempaa Jenkeissä?

Ohjaus ja kuvaus: Mika Niva.
►  Katso BIG IN FINLAND jaksot!

IRC-Galleria

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

Blogimerkintä

- Vanhempi »

[Ei aihetta]Sunnuntai 25.11.2007 05:53

"...ja muistan, kuinka lapsena seisoimme Joonan kanssa lammikoissa käsi kädessä, suljimme silmät ja sukelsimme pinnan läpi.
Lätäkön toisella puolella levisi väärinpäin-maa, jossa kuljettiin jalat taivaassa kiinni ja vilkuiltiin alhaalla siintävää maata. Siellä nukuttiin päivällä ja valvottiin yöllä, aikuiset leikkivät hippaa pihalla ja lapset kurkottivat ikkunoissa komentamassa heitä. Pääruuaksi syötiin jäätelökakkuam suklaavanukasta ja salmiakkiveneitä ja jälkisuuaksi ruskeaa kastiketta, jonka päälle oli murustettu perunaa. Kaupasta sai leluja niin paljon kuin tahtoi ja lelujen hakijalle annettiin rahaa. Presidentit sotivat keskenään tapellenja kaikille jaettiin ilmaista ruokaa. Eniten saivat afrikkalaiset lapset, jotka lepäilivät palmujen alla pulleina ja hyväntuulisina ja joivat valkoisten palvelijoiden sekoittamia pirtelöitä."

by elina hirvonen: Että hän muistaisi saman

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.