IRC-Galleria

[Ei aihetta]Maanantai 09.10.2006 16:26

Ma en kestä. Päätä särkee ja joillaki on muka niin hauskaa, että koko ajan pitää kikatella. Istun koulun aateekoo-luokas ja tekee mieli möristä jotain ilkeää. Kohta meen kyllä katkaisemaan sähköt, niin johan loppuu hervoton hihittely. Argh. Tuskaa!

Kävin Seinäjoella ja jouduin hurjan ostosvimman valtaan. Se iskee näin syksyisin. Pitäisi jättää visa ja rahat kotiin, ku lähtee jonnekki, ettei vaan tuu ostettua mitään. Ja just eilen ku tuli ostettua ne hienot rakkaudensolmut (lue: hopeiset kelttikorvakorut) käsityömessuilta. Ajattelin alustavasti, että kunhan saan ostettua jonku kivan neuleen talvea varten, en ostele mitään turhuuksia. Mutta näin siinä sit aina käy. Voi mua.

Mutta onneksi perjantai häämöttää horisontissa. Kävin tänään hakemas VR:n ja matkahuollon opiskelijakortin. Todennäköisesti ihan hyvä hankinta, sillä väittäisin liikenteen lisääntyvän tässä lähituleivaisuudessa S-joen ja Ylivieskan välillä. Sitä korttiahan mä ensisijaisesti lähdin kattelemaan, mutta ei. Eihän sitä koskaan voi pysyä asiassa, ku shoppaushulluus iskee.

Argh, menetän todellakin hermoni. Menisivät ny muualle kikattelemaan. Ja säälisivät mun hermoparkojani.

Perjantai. Olisipa se jo.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.