IRC-Galleria

Eske^

Eske^

Joo, kattoa laittaako uusia kuvia ollenkaan :p ja jos sitä aktiivisemmin olisi täällä :)

Jousimies 23.11.-21.12Tiistai 08.01.2008 07:00

Hallitseva planeetta Jupiter.

Näin Jousimiehestä sanotaan alan kirjallisuudessa:

Jousimiehet ovat tähtikartan lempilapsia. Heitä luonnehditaan iloisiksi, seurallisiksi ja optimistisiksi. Jousimiehet rakastavat maailmaa ja kaikkea mitä se heille tarjoaa. He ovat kyltymättömiä uteliaisuudessaan ja kunnioittavat yhteiskuntaa. Jousimiehillä on korkea moraali. Jousimiehet ovat rauhaa rakastavia idealisteja ja hyvin anteliaita. Jousimiehet innostuvat uusista asioista nopeasti ja saavat usein muutkin ihmiset innostukseensa mukaan.

Jousimiehillä on hyvä itsetuntemus ja se tekee heistä ymmärtäväisiä, suvaitsevaisia ja kilttejä. Työelämässä Jousimiehet ovat kykeneväisiä antamaan määräyksiä ja myös itse toimimaan niiden mukaisesti. He osaavat tehdä päätöksiä ja pysyvät niiden takana.

Jousimiesten luonne on filosofinen ja he lukevat paljon. Jousimiehet ovat henkisessä syvyydessä omaa luokkaansa.

Kumppaniaan kohtaan he ovat helliä ja intohimoisia. Jousimiehet ovat suurimmaksi osaksi uskollisia. Heidän rakkautensa on syvää ja he kunnioittavat puolisoitaan. Jousimies herättää suurta luottamusta kanssaihmisissään.

Ja sitten totuus…

Näin Jousimiehen kanssa seurustelleet sen ovat kokeneet:
Sekä Jousimiesnaiset että Jousimies-miehet ovat potentiaalisia uusien urheilulajien aloittajia, varsinkin vaarallisten ja kiehtovien, mutta innostus lopahtaa hyvin pian. Tämä pätee myös ihmissuhteissa.

Jousimies-mies:

Jousimies-mies on syvällinen kaikessa. Syvällisyys voi kuitenkin olla kaksijakoista ja vaihtuvaa. Tämä voi tehdä uskollisestakin Jousimies-miehestä epäluotettavan ja itsekkään.

He voivat olla myös hyvin levottomia. Jousimies-mies voi tuntea suurta halua matkustella ja seikkailla maailman ääriin, ja samaan aikaan hän voi tuntea suurta ahdistusta, kun haluaisi pysyvän perheen ja kodin.

Jousimies-mies heittäytyy suhteisiin täysillä. Suhteen alussa kumppani kokee olevansa maailman rakastetuin henkilö. Jousimies-miehen rakkaus kun on panostusta täysillä. Hän antaa kumppanilleen kaiken mielenkiintonsa ja voi hukuttaa tämän lahjoihin. Valitettavasti rakkaus on pian koettu, ja Jousimies-mies haluaa lähteä kohti uusia seikkailuja.

Jousimies-miehellä on myös paha tapa passivoittaa itsensä. He saattavat olla uneliaita ja masentuneita. Ei ole ihmeellistä jos Jousimies-mies ei jaksa tai viitsi pitää itsestään huolta. Pahimmillan Jousimies-mies on hyvin itsekäs ja saarnaa omaa totuuttaan muille ihmisille antamatta suunvuoroa. He eivät kuitenkaan kestä omia heikkouksiaan ja niistä ei saakkaan ääneen puhua. Jostain syystä monilla Jousimies-miehillä on ulkomaalaisia kumppaneita. Jousimies-mies ei välttämättä kunnioita naista ja tämä tekee hänestä sydäntensärkijän.
Jousimies sängyssä:

Jousimies antaa kaikkensa myös sängyssä. Hän on jumalainen rakastaja, joka vie jalat alta. Valitettavasti sitä ei aina koe kuin muutaman kerran, koska he kyllästyvät nopeasti, ja haluavat lähteä kohti uusia valloituksia. Jousimiehet rakastavat saalistamista.

Heidän kanssaan voi kokea mahtavaa yhden illan huumaa. Jousimiehet tarjoavat suurta ja ihanaa seikkailua. Jousimies toimii hyvin myös yhden illan kumppanina.

Jos Jousimiehen saa vakuuttuneeksi sitoutumisen hienoudesta ja parisuhteen kestävyydestä, voi vierelläsi olla hieno ja uskollinen kumppani, myös sängyssä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.