IRC-Galleria

EtB

EtB

Perkele, vatkaa sitä munaa horo!

Ihanaa....Torstai 27.04.2006 22:52

..kavereiden luona Tampereella. Äsken käytiin laivaterassilla ja nyt vähän lonkeroa ja bisseä.. aivan mahtavaa :) Tän reissun takia ei sitten kyllä vappua juhlita, mutta ei harmita ollenkaan :D

Jahas...Tiistai 25.04.2006 16:02

dynaamisesti jatkuva innovaatio.. mulla ei oo mitään hajua mistä toi maikka taas puhuu. Koitan kyllä välillä ihan oikeesti kuunnella, mutta kun se on niin kovin kovin puuduttavaa. Ja nyt alko vielä oksettamaankin.. :( olikohan se se leipä...tai sitte mulla on päiväpahoinvointia :)

Metvursti-cheddar-kolmioleipää.Tiistai 25.04.2006 15:27

Olipas hyvää. Nyt on ruokis ohi ja taas opiskellaan ahkerasti.. gallerian päiväkirjan saloja.. ihan tosi, se on meillä aineena ;) Kuin myös messengerin käyttö, sekä irkkaaminen. Sekä tyhjänpäiväinen netissä surffailu. On tää kiva koulu.

Wooooohaaaaaa!!!Tiistai 25.04.2006 13:00

Nyt se on ohi ! Eikä oikeestaan ees jännittäny, ainakaan paljoa. Ja ihan hyvin meni, voi että, ihanaa..stressi ohi ainakin hetkeksi :) Kiitos kannustuksesta :D

Ailahtelevainen..Maanantai 24.04.2006 18:00

..se sana kuvaa mua nyt. Äsken olin ihan down, ja nyt yhtäkkiä ihan fiiliksissä. En kyllä tiiä mistä, ei se stressi mihkään oo kadonnu. No, en valita :)

Maanatai. Maanantai 24.04.2006 17:33

Ihan selvästi maanantai. Tuote-esittely Batterysta työn alla, ja todellakin vaiheessa. Ja huomenna pitäs olla sekä kirjallinen että esiteltävä versio valmiina. Ja mä vihaan esitelmien pitämistä :( Ensi yönä siis tiedossa unettomuutta ja pahoinvointia...vitun hienoa. Miksimiksimiksimiksi on tämmönen sekava olo...ollu jo jonkun aikaa. Ihan jotenkin muissa maailmoissa. Eilen istuin sohvalle ja katoin telkkaria, en tiiä, ehkä jonku vajaan tunnin. Faija tuli ja kysy että missä systeri on. Mulla ei ollu mitään hajuakaan. Ja tajusin että mulla ei myöskään ollu mitään hajua mitä olin sieltä telkkarista kattonu. Ja sisko oli pyöriny siinä vieressä ja käyttäny mun koirat ulkona ja varmaan puhunukki mulle jotain, en tiiä olinko vastannu. Enkä mä muista ees ajatelleeni mitään sinä aikana. Aina oon pelleilly että ois ihanaa kun olis joku sellanen on/off-nappula, mitä vois painaa kun ei jaksais ajatella. Nyt mä varmaan sitten vahingossa löysin sen.

Jooh...Keskiviikko 19.04.2006 15:11

..pääsiäinen sitten oli ja meni. Ja hauskaa oli siellä hotellilla, tuli lauleskeltua vähän karaokea ja juotua vähän enemmän kun vähän alkoholia :D Loppu loma menikin sitten kotona maatessa, ihan tyyyylsää. Kaks viime yötä nukkunu ihan tuskasen vähän, ei jotenki saa taas näistä rytmeistä yhtään kiinni. Nyt sitten taas ihme flipperiolo täällä koulussa. No, ei oo enää ku vajaa kolme tuntia jos toi prkleen maikka meinaa pitää loppuun asti meiät täällä tänään. Sitten kotiin ja lenkille pitäs jaksaa raahautua illalla. En tiiä.. kai siinä sais ehkä ajatuksiaan selväks kun kävelis vaan lujaa ja kauan.. tuntuu että ne on kaikki ihan solmussa tuolla mun päässä. Vois jo pikkuhiljaa aueta prkl.. Jaahas, opettaja tuli, kai sitä pitäs sitte taas koittaa jotain oppiakin. Äsken oli koekin, vituiks tais mennä, ylläriylläri :)

WoohaaaaaTorstai 13.04.2006 15:13

Kohta mä lähden Tiksiin ja hotelliin yöks.. ihan luxusta mulle. Koskahan ois viimeks ollu hotellissa...vuosia sitten varmaan. Ja sitte hirvee dokaus päälle :D Tai siis ei, vaan mähän istun vaan kiltisti huoneessa ja siemailen jäävettä :) Hyvää pääsiäistä kaikille ! (eli siis Maxille ja Minnalle, te ootte kuitenki ainoot jotka tän taas lukee ;) )

PaljastuksiaTiistai 11.04.2006 14:22

1. paras ystävä? - Enpä tiedä.. ei ehkä tällä hetkellä ole sellasta yhtä :(
2. suudelma? - Monia parhaita :)
3. lemmikki? - Piskit
4. rakkaus? - On kaikenlaista :)
5. harrastus? - Lenkkeillä koitan kovasti, salille tahtoisin taas

KOSKA VIIMEKSI...
1. Poltit tupakan? - Noin 5 min sitten
2. Joit alkoholia? - Perjantaina
3. Ajoit autolla? - Koskahan se oli.. muutamia kuukausia sitten ehkä. Niin ei ole korttia :)
4. Soitit? - Puhelimella eilen, suutani kokoajan :)
5. Nauroit? - Muutama minuutti sitten
6. Kuuntelit musiikkia? - Eilen, ja aina kun on mahdollista
7. Itkit? - Muutama päivä sitten ehkä..

OLETKO KOSKAAN...
1. deittaillut yhtä parhaista ystävistäsi? - Juuh
2. ollut pidätettynä? - En
3. uinut alastomana? - Olen
4. ollut TV:ssä? - Kyl
5. Harkinnut itsemurhaa? - Juuh..
6. suudellut jotakuta ja katunut sitä? - Monesti
7. Pelännyt? - Usein

TÄLLÄ HETKELLÄ...
1. Mitä uraa harkitset? - Myynnin ammattitutkintoa tässä opiskellaan.. mut en tiedä :)
2. paras ystäväsi? - Ööh...en edelleenkään tiedä
3. sinulla on päälläsi? - Farkut, lila poolo, musta neuletakki, huivi, kengät

5 ASIAA JOTKA OLET TEHNYT TÄNÄÄN...
Polttanut liikaa röökiä, heränny liian aikasin, syönyt liian vähän, käyny suihkussa ja kirjotellu näitä paljastuksia :)

Kiitos hei.

No nyt on jo vähänTiistai 11.04.2006 11:57

parempi fiilis. Onneksi. Toivottavasti se vielä kestäiskin koko päivän... ei uskalla vielä luottaa siihen. Kaupan alaa ois aamupäivä.. hirveesti toi opettaja tuolla jotain selittää, pitäs varmaan jotain kuunnellakin :p Iltäpäivällä englantia mistä on vapautus, eli siis netissä pykimistä. On nää rankkoja nää koulupäivät :)