IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

HAISULiPerjantai 30.07.2010 03:21


Joo terve kaikki. Olen huomenna lähdössä Ranualle päin ja palaan sit vasta sunnuntaina. Tänään loppui työtkin, mutta huomenna olis mökillä tarjolla lautahommia, joten sinne pitää vielä suunnata niska limassa kantamaan puuta iskälle kaverina.

Interpolin uus levy leakkas mutta sen laatu oli nii paska, että en viitsinyt kuunnella kuin kerran läpi. Kuuntelen sitten, kun siitä saapuu se oikea, hyvänlaatunen versio. Ei oo kiva kuunnella musiikkia, jossa kuuluu taustalla jotai ihme surinaa ja nykii vähän väliä. AAAAARGH. No mutta tota joo, oon ostanu tällä viikolla kaikki Bloc Partyn levyt ja oon kuunnellu ko. bändiä aikalailla. Tosi monta hyvää kappaletta - jännää miten sitä saa bändistä ihan eri kuvan, kun jaksaa vain tutustua levyihin huolella. Ennen en pitänyt Bloc Partya minään ylivertaisena bändinä, nyt olen eri mieltä. Kelen hieno debyytti sai minut tarttumaan tilaisuuteen.

Ankkarock lähestyy, Editors lähestyy ja Enter Shikari lähestyy. Alkaa pikkuhiljaa jännitämään. Pitäis alka funtsimaan nuita juna-aikatauluja ja sen semmosia, että on sit kaikki jutut selvillä sävelillä kun lähtee matkaan. Ostin muuten eilen uuden repunki. :O Entinen veteliki jo aikalailla viimesiä.

Ei vittu, huomenna on seittämältä lähtö enkä ole vielä edes ladannut iPodiin kappaleita.


Näin tällä kertaa, kiitokset lukijoille. Repasen tähän loppuun vielä videon Bloc Partyn klassikkokappaleesta. Adios!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.