IRC-Galleria

Etini

Etini

Serious Jibber-Jabber

PööPerjantai 27.08.2010 03:14



Heipä hei. Tänään ollu ihan kiva päivä ja sillee. Käväsin salilla ja kävinpä koiran kans kävelemässä tuota joen vartta pitkin. Oli erittäin mukavaa. Nyt haluttais tsekkaa joku leffa ehkäpä, (en jaksa kattoa tuota terminatoria neloselta, jonka oon nähny varmaan tuhat kertaa). Ja BB on kyllä aika perseestä ja vituttaa ku sitä tulee oikasti joka tuutista.

Vituttaa kattoa ihmisiä kuntosalilla, jotka ei edes tee mitään. Osa puhuu puhelimessa ehkä puol tuntia ja sit ne käy pikkusen polkemassa jotain kuntopyörää ja häippäsee - ei siinä oo mitään järkeä. En mä ainakaa tuu kuntosalille puhumaan puhelimeen.

Sitte tota tajusin tänään haluavani tohon mun kameraan sellasen kalansilmäobjektin - halvimmat taitaa olla jotai parin sadan euron hinta luokkaa, kalleimmat sit taas jotai melkee tonnin hintasia jotka on just jotai canoneita. Pitää tässä funtsia, että raskisko sitä jopa investoida semmoseen. Ei mul oo tohon järkkäriin täl hetkel mitää muuta ku toi perushommeli, mikä tuli sen kamerapaketin mukana.



Siivosin tänää pikkusen ja räpsäsin muutaman kuvan huoneesta. vaihdoin tuota järjestystä tässä muutama viikko sitten, että tiedoksi vain kaikille. :)






Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.