IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

nfjldäz<önbTorstai 22.11.2007 13:55

Menin eilen nukkuu vissii joskus yhentoistamaissa ja heräsin äske ku Jussi soitti, tuli siis kellon ympäri nukuttuu arkena! Semmosta en hirvee usein harrasta. Mut tosiaan onhan mul tänään vapaapäivä, mut silti en yleensä keskellä arkea pysty nukkuu noin paljon. Ja olin viel ihan syvässä unessa, enkä semmoses koiranunessa, jossa on yleensä joku kaks tuntii ennenkun nousen ylös.
Mut nyt kyl tuntuu olo hyvin pirteeltä ^^

Näin unta et meiän serkut oli ostanu Lefkakselt talon ja ne kerto et siinä naapurissa oli tulos myyntiin toinenkin talo muutaman päivän sisään ja et se menee kaupaks muutamassa päivässä ja sit iskä kävi ostaa sen :D Jos asuis siel nii wou, ois aina mahtava rusketus! Mut sit siel Lefkaksella oli myös meiän toiset serkut, mun yhen serkun kaveri ja paljon collieita :D Juostiin niitte kaa sit ympäri saaria. Eksyin kerran saareen ja kerran kaupunkiin, muttei mua yhtää haitannu se, enkä muista miten sit löysin takasin, mut löysimpä kuitenkin.

Söin äsken aamupalaks viinerin. Ja voi ei, nykyään Jussin täytyy kirjautuu sisään et se näkee päivänkuvan! Koitan täs nyt heräillä, hoitaa aamutoimet ja mennä sit Jussii näkee ^^

bäkkäreitte millenium on kyl oikeesti tosi hyvä levy, black & blue sit taas ei oo läheskää hyvä :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.