IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

eilen oli jees ^______________^Sunnuntai 07.05.2006 12:02

Käytännös vietin Simon kaa suurimmanosan eilisestä päivästä. Pirttimäessä auringonottoo ja jutteluu kaikesta tärkeestä kuten vääristä geeneistä jonka takia ei varmaan päästä ikinä naimisiin kenenkään kaa jos ihmiskunta alkaa liian vaativaks puolisoidensa suhteen.
Sit mentiin kotiin ja syötiin ja semmosta kaikkee ja lähettiin bussilla oittaalle ja simo luuli ottaneensa mukaan vihreetä appelsiini mehua.
Siellä sitten vene irti ja soutelemaan Bodomin saarta kohti. Voi luoja se on joka kerta vaan upeempi mesta kun siel käy! Harmittaa vaan tosipaljon et kamera on menny jotenkin paskaks, et vaikka ois valoa ja kaikkee ihan paljon riittävästi niin tää ei oikein jaksa tarkennella enää. Ja viel kovin uus kamera. No mut, kyl me jonkunlaisii kuvii silti saatiin, jotka ois ollu upeimpia jos se ois jaksanu tarkentaakin myös.
Siel sit pyysin simoo ottaa musta kuvan yhen oksan päällä ja siinä sitten kiipeilin ja PLUMPS sinne meni kännykkä Bodomiin, joten älkää ihmiset ihmetelkö jos mua ei saa kiinni ;D Kyllä toi välillä toimii mut välillä pimenee sit kokonaan.
Sit tota lähettiin takasin ja harrastettiin ylemmänluokan valokuvausta veneessä, todella pientä hienosäätöä veneen ja kameran paikan kanssa, koko ajan silmälläpitäen ettei aurinko tai kuvauskohteet karkaa ;D
Päästiimpä sitten rantaankin ja Simo huomas että appelsiinimehu olikin keltasta vihreessä pullossa.

Näin muuten unta et otettiin Teron kaa aurinkoo jossain, sil oli valkoset uimasortsit jalas ja sit sahasin sellasella aika pienellä sahalla Teron rannetta!! Siis hyi apua sairasta! Olin sahannu sen nilkoista jo jalat irti, siis apua! En oo ikin nähny mitään noin sairasta unta, eikä siin ees ollu siin unessa mitään ihmeellistä, siinä juteltiin ja sahasin rannetta ja totesin kun kättä ei saakaan irti yhtä helposti kun jalkoja, HYI!!! voin pahoin kun mietin sitä unta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.