IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

.Torstai 01.12.2005 13:00

Hei kuulkaas ylläpitäjätihmiset, hei kuule magneetti, ton otsikon vois poistaa, koska se vie vaan ajatukset siitä, että mitä pitäs kirjottaa.
Mut hei kuulkaas, tänään löysin kännykästäni kirahvin ja MAOLista myös, olin ymmärtäny sen kirahvin väärin :/ Pohjantähti ei kuulukaan siihen.

Ei hitto, tuol on lunta <3 Ihailen Simoa, se on mun idoli! Mut onhan se sit kans mun velikin, joten täytyyhän sitä ihailla ja kunnioittaa, mut jos se ois mun ihan kokonainen biologinen veli, niin en mä sitä varmaan sit kunnioittais, vähänkö kauheeta jos oltas sisaruksii oikeesti :S Mä en osaa kuvitella et tapeltas tai jotain :D

Mulla on pääkallo ranteessa, en oo koulussa. Miks hitossa mä ees jäin kotiin perkele, tulee poissaoloja vaan :D Ipsukka ei puhu mulle mesessä, eikä ees galleriairkkaa mun kaa! Eikä tuol #isoset kanavallakaan oo liikettä, turreissa ei ketään, mesessä ei ketään, mut lunta on!

Verbun joulukalenterin eka luukku oli aika huono, mut tekee mieli pelata ykkössimssiä, kyllä taas aiheet hyppii mandariineista kirahveihin. Mut oikeesti, mun kännykässä on kirahvi! Tai itseasiassa kaksikin. Ainiin, nyt mä muistin et mitä mun pitää tehä, laittaa kameranakku lataukseen ja syödä. Ja sit kattelen vähän ja aattelin kuvata vähän lunta ja sitten lähtee Ipsukkaa hakemaan, kun se ei osaa pieni kulkee busseilla itte :/

Odotan kyl innolla sen päiväkirjaa, luen sen varmasti jokapäivä! Haluisin kyl alkaa kirjottaa sitä tarinaa, mut en tiiä minne, haluisin kyl ehkä tänne, muttamutta haluun myös tänne kirjottaa ihan päiväkirjaa ja kuvakkeessa taas on se ihan kakka päiväkirja tsydeemi, joten en sinnekään voi tarinaa kirjottaa, toisaalta tarinan vois tunkee sipsisimsblogiin, mut ääh, ei kukaan sitä sieltä tajuu lukee :D Okei, taas on maailman suurimmat ongelmat, heippa!

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.