IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

.Lauantai 03.12.2005 15:39

Otsikot on edelleen perseestä. Niin joo, täällä on neljä collieta! Yks kyllä on lyhyt karvanen, mut collie silti. Nyt meni kyl ton lyhytkarvasen kaa oikeinkirjotus mettään, mut en jaksa korjata, niinkun en ikinä mitään muitakaan virheitä jaksa korjata.

Esa tykkäs mun pitkitstä blogimerkinnöistä, eli joku lukee näitä, jeejee :D Vaikkei näistä kun yks oo pitkä, muutama lyhyt, siis oikeesti lyhyt lyhyt ja sit on näitä tälläsii puolikkaita, puolipitkiä, normaaleja? No jotain sellasia, mitä tästä tulee, tai ainakin tästä ois tarkotus tulla.

Noh, eilen sain paniikkikohtauksen, mut se siitä, koska ei mun pitäs eilisestä kirjottaa, koska nyt on tää päivä, ei hitto mulla on nälkä.

Tänään ois ollu koulua, mut en menny, oikeesti, mun koulunkäynti kusee! Ja Simo haukku, et oon pahis, koulussa ois kyl ollu kolme palovarotusta! Vähänkö jännää, noh, ei se mitään, tuskin ne niin hienoja oli, et siel ois pitäny olla.

Otin enkun kurssin itsenäiseksi, eikun ei hemmetti, mitä mä höpötän, kerron lauantaina koulusta, ei tuu kyl nyt mitään, viikonloppusin EI puhuta koulusta, vaikka se kuinka kamalaa oiskin.

Joo, tänään oon varmaan Ipsun kaa <3 Ja mulla on hiukset takussa, toivottavasti äiti vois pian väsätä mulle ne rastat <3 Nää on nimittäin jo sen verran takussa, ettei näistä muuta saa kun rastat :D Mun kännyssä on ihania kirahveja <3 Mut sen oon tainnu kertoo ennenkin, tai sit kerroin sen kuvake.netin blogiin, ei voi muistaa. Vaikkakin yleensä kun kirjotan tänne merkinnän, kopsaan sen kuvakkeeseen ja toistepäin.

Ja miks hitossa mä kirjotan tänne aina aamulla, kun eihän aamulla oo vielä kerinny ees tapahtuu mitään, mistä vois kirjottaa, joo mä heräsin, joo mulla on nälkä, pesin hampaat, kävin suihkussa, tuli koiria taloon, juttelin iskän kaa tietokoneista... joo?

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.