IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

m,jhf ujl,Keskiviikko 19.03.2008 23:44

Jos jollaki sattuu olee kello, jossa on kiinalaisilla tai japanilaisilla merkeillä numerot, nii vois tuua mulle, kiitos ^^. Mietin tossa et ois kivaa, ku ois semmonen juttu, jolla sais tietää et ketkä ei pidä musta :D Ku eihän sitä ikinä voi tietää et kuin moni vihaa. Ois kivempi tietää et kuka vihaa, ja sit vois kysyä niiltä, et mikä on ongelmana, että tietää ens kerralla tehä paremmin :D

LOVE
Mikä on lempibändisi/artistisi? - kyl se se Sonata nyt on vähän aina se ihan lemppari.
Miksi tykkäät juuri ko. bändistä? - no se nyt vaan on eka bändi ikinä, jonka koko tuotannosta tykkään paljon.
Mikä on tämänhetkinen lempibiisisi kyseiseltä bändiltä/artistilta? - hmmm, ehkä White Pearl, Black Ocean.
Kuka on lempilaulajasi? - Niitähän on kauheesti joillon kivoja ääniä, mut tykkään nyt tosta Sonatan Tonysta tietty, Zenkkareitte Putrosta, Coheed and Cambrianin Claudiosta, Rise Againstin tyypistä joka laulaa ja oikeestaan kyl kaikista. En mä kauheesti kuuntele semmosii, joiden laulajien äänet ei kuulosta korvaan hyvältä :D
Basisti? - sori, mut en mä erikoisemmin seuraile miten bassoja soitetaan missäkin ;(
Rumpali? - Dragonforcen rumpalin vois mainita ku niin kivoja kuvioita vetelee. Ja muutenkin kyl aika pitkälti metallirumpalit.
Kitaristi? - tykkään kans metallikitaristeistä.
Paras musiikkivideo IKINÄ? - en mä kauheesti tykkää musiikkivideoista ku niistä löytyy aina niin paljon huonoa :D Eikä mulle tuu nyt kyl hyviä mieleen, vaikka onhan niitäkin. Tykkään siitä Blinkin videosta, jossa ne juoksee alasti läpi kaupungin. Ja sit tykkään kans Poets of the Fallin Carnival of Rustista, ku se on niin outo ja myös Nightwishin Amaranthista. Oijoi! Nyt muistin, se oli ihan lemppari se joku Bad Day missä ne kävi piirtelemässä siihen seinään tai johkin aina uusia kuvoita! Ja muutenkin semmoset on kivoja, joissa on joku kiva tarina tai toteutus ^^. Tuli viel mieleen, et Bob Sinclarin videot on aika kivoja.

HATE
Mitä bändiä/artistia et voi sietää? - kai sitä nyt kaikkia voi sietää. Mut yleisesti en siedä semmosia, mistä valtaosa nuortanuorisoa juuri milloinkin tuntuu tykkäävän.
Entä mitä biisiä? - täytyy sanoo et mä en kauheesti tykkää God save the Queen biisistä. Mut onhan niitä joita, joita nyt ei oikein voi kuunnella.
Mikä on maailman hirvein musiikkivideo? - hmmm, semmoset on aika tyhmiä, jossa kuvataan bändiä soittamassa mitä erilaisemmissa paikoissa, eikä siinä musiikkivideossa oo oikein muuta. Mut täytyy sanoo et Sonatan Wolf & Raven on aika karmaseva :D Ja yleisesti en tykkää semmosista videoista, joissa naiset on puolalasti ja kiemurtelee. Missä on miesten tälläset videot?
Mikä musiikkigenre ei ole sinun juttusi? - enpä tiiä, oon aika kaikkiruokanen.

CONCERTS
Oletko ollut monellakin keikalla/festareilla? - oon ollu pienenä Elämä Lapselle konserteissa, sattunu Indican keikalle vahingossa, Käyny Sonatan keikalla, Ruisrokissa kolme kertaa tai neljä, en muista :D ja Ankkarokissa kerran. Siinä ne tais olla, ellen oo unohtanu mitään.
Mikä oli paras? - Ruissi viime kesänä oli aika kovis. Sonata tietty kans, alko ihan itkettää siel :D
Entä huonoin? - petyin vähän ruississa viime vuonna zenkkareitte esitykseen.
Tykkäätkö käydä keikoilla? - tykkään jos on hyvä bändi.
Kenen kanssa käyt keikoilla? - kavereitten.
Oletko nähnyt lempibändisi livenä? - oon nähnyt neljä kertaa muistaakseni ^^
Mitä bändiä et ole nähnyt, mutta haluaisit nähdä? - no eipäs just nyt tuu kauheesti mieleen, eikun joo, System of a Down! ja Rise Against. Aika paljon oon kyl nähny noita lemppareitani jo livenä kun aika paljon suomalaispainotteista musiikkia kuuntelen. Ja ne, jotka haluun vielä nähä, mut en oo nähny, tulee näkymään mun verkkokalvoilla livenä täs ens kesänä.
Mikä on seuraava keikka mille aiot mennä? - huhtikuun kuudestoista BÄKKÄRIIIIIT!

OTHER
Kuuntelevatko kaverisi samanlaista musaa kuin sinä? - no kuuntelen niin monipuolisesti, et aina joku löytyy joka kuuntelee jotain samaa kun minä.
Omistatko jotain, mikä on joskus kuulunut jollekin muusikolle? - en.
Voiko musamakusi arvata pukeutumisestasi? - no en tiiä ku tosiaan kuuntelen niin monipuolista.
Surffailetko paljon eri bändien nettisivuilla? - en.
Seurasitko Idolsia? - oon mä seuraillu vähän kaikkia idolsseja sillon tällön.

Onko sinulla bändipaitoja? - on.
Tietävätkö vanhempasi millaista musaa kuuntelet? - Kyllä ne, sen verran kovalla sitä soitan :D
Omistatko mp3-soitinta? - joo-o
Mitä radiokanavaa kuuntelet? - en kuuntele, mut joskus laitan linnuille soimaan extremen ja kuuntelen sit itekin sitä :D
Huudatatko musaa niin lujalla että naapuritkin varmasti kuulevat? - no ei naapurit kuule.
Mikä biisi soi nyt? - ei soi mitään.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.