IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

univiidakko tai maailma tai joku.Torstai 27.07.2006 13:32

Näin niin paljon ja niin kivoi ja niin realistisii unia, en jaksa kertoo niitä. Mut haluun sen miehen joka mul oli siin unes! Valitettavasti en muista millaset kasvot sil oli, muistan vaan et se pukeutu aika kivasti ja omaperäsesti, se kuunteli pääasiassa räppiä, mutta kävi sille muukin, se oli mua pidempi, aika reilusti, sil oli isot kädet ja se oli näyttelijä ;D Ja se oli äärimmäisen ihana ;D Haluun sen, en ees muista et oliks sil nimee ;/
Siin unen jatkumisen mukaan [unijatku vaikka heräilikin ja vaihoin nukkumapaikkaa kolmesti ;D] siitä miehestä tuli kyl kahen mun tunteman ihmisen sekotus, ja olin ihan et häh, minne mun mies hävis ;D Tai sit se vaan lähti pois tai jotain, en tiiä.

Meiän yhet tutut asu Kaisankodilla mm. ja siel oli lujis tai joku kesäilta, Ville nosti mut ilmaan ja tervehti jonka jälkeen valitti, et eikö tortilloja ole. Kaisankodin kartanossa oli kolmaskin kerros josta en tienny, vessat oli pienempiä kun ennen, veeru puhals johonkin torveen, hermostuin ja otin sen torven siltä, hajotin sen ja sen torven sisältä löyty yks sadaneuron seteli ja kolme viidenkympin setelii, ihmettelin vähän, ja päätin ottaa ne sieltä, en kuitenkaan koskaan kerinny ennenkun se uni loppu ;( no voi harmi.

Ennen kaisikselle menemistä mentiin yhen Joonan kaa johonkin seurakuntahommeliinitaahtumahartauteen, jossa istuttiin portailla ja laulettiin kaikkii tuttui juttui englanniks ja kaikki ihmetteli, Sannin ääni kuulu ylitse muiden.

Ihan ekana käytiin sen mun miehen kaa kaupassa, ostettiin shampoota ja sipsejä.


ja mietin täs vaan et voisko kiloilu olla lihottamista?


Näihin asioihin joiden toivoisin olevan toisin
Puuttuisin jos voisin, uuden maailman loisin
Asioit ku goisin, joist nään vaan unta
Kelaa sitä jos tän kaiken vois vaan todeks muuntaa / Kapasiteettiyksikkö - Mitä Jos

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.