IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

Leirikrapula on vähän huono juttu, koska mä en saanu millään unta enää kello 08:44n jälkeen, leirillä kun tottunu heräämään, äää, nytkun talokin ois tyhjillään, vois rauhassa nukkuu, mut eeeei. Enkä oo ikinä tienny, et tähän aikaan ei voi olla koneella, koska aurinko paistaa suoraan silmään, äää! Noh, mutta kaikkea sitä oppii.

Tää on kyllä ihan hemmetin outoa kun ei koirat juoksentele tökkimässä kättä kuonolla.

Eilen tulin kotiin joskus puol yks tai jotain, kuuntelin melkeen kolme tuntii putkeen Uniklubia, ensinnäkään, en henkilökohtasesti hirveemmin pidä Uniklubista, tokaks, en ikinä kuuntele kolmee tuntii putkeen yhtään mitään artistia, joten kyl on noi leirit vähän vaarallisia.

Aa, Nuppu tulikin seuraksi ja siitä tuli mieleen, että Hössy piti hirveetä meteliä koko yön. Ja siitä taas tuli mieleen se, kun heräsin, tulin alas ja tääl oli TV päälle, kun olin unohtanu sen, luulin jo melkeen et tääl oli joku kotona ;D

Enkä ymmärrä, et miten Amorphiksen House Of Sleep voi olla aina vaan niin mahtava biisi, niin mahtava.

äh, leiri-ihmiset, ikävä teitä <3 Juuso, ikävä sun nenääs ;D Ikävä Valtterin juttuja ja piristävää seuraa ja Northerin kitarasooloi ;D ikävä Lauran kanssa käytyjä musiikkikeskusteluja, ikävä pirteää ihanaa Jussia ja ikävä Lauria. Ikävä mielettömän söpöä Annia, Hennan ja Lumin ihania hiuksia, Marian Minnan ja Saaran naurua ja niitä niitten omia juttuja kolmisteen, ikävä Jonttua. Ikävä Henrin piristäviä kommentteja, Matiaksen raitahupparia ja toilailuja, ikävä niitä poikia, jotka mua autto kun apua pyysin, ikävä sitä kun Noora hymyili, ikävä Pekkaa. Ikävä Ulrikan kokoaikaista iloisuutta, ikävä Ninan ihania paitoja ja mielipiteitä, ikävä Ronjan persoonallisuutta ja Suvin ihanuutta. Ikävä Kiian ihanaa ihanuutta, Ikävä Jennan mielipiteitä, ikävä Sonjan hymyä, ikävä Vesan pelleilyä, ja ikävä Jonia. Ikävä Villen örinää, Ikävä Liisan naurua, ikävä Piian :D- ilmettä, ikävä Oton mielipiteitä, ikävä Tuomaksen koiranpentuilmettä ja laulua, ikävä sitä, kun me isot kaikki yhessä laulettiin Rakkautta ja Piikkilankaa.

ikävä siis.

Poets Of The Fall on aika kivaa ja neutraalia musaa. kerroin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.