IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

umbreonTiistai 30.01.2007 13:16

voin kertoo nyt outoja juttuja.

Eilen katoin digimonia tasan tunnin, noh, muutamii minuuttei yli. Sen sijaan että olisin opiskellut, tai ainakin yrittänyt opiskella matematiikkaa.

Seuraavaksi selailen tommost pokedexii ja hajoilin kaikille uusilla pokemoneille, jotka oli jotain niin järkevää :D Yks jäi mieleen erittöin hyvin niistä järjettömistä; LUVDISC, kattokaa joskus mimmonen se on.

Aamuyöllä heräilin monta kertaa ja aina kun heräsin, mulla oli mielessä joku idea, jonka haluan piirtää, mut olin liian väsyny nousemaan vielä ylös ja toteuttamaan aiettani ja olin aivan varma, että muistan ideat vielä, kun oikeasti jaksan nousta. En muistanut.

Näin untakin, jotain outoja, joista en muista kun semmosen mielettömän hienon laivavenejuttuliinin jossa asuttiin jonkin aikaa joidenkin kaa, oltiin niinkun lomalla. Sen laivavenejutun keskellä oli kylpyhuone. Ja sit Genu anto mulle läjän semmosii lippuja, joilla pääsee risteilylle, expressbussiin, junaan tai lentokoneel jonnekin. Varmaan vinkkinä et kävisin niil useemmin :D

Noh, mut, herääminen oli aika hirveetä, oon ihan jumissa ja korva kipee, MUTTA ulkona on mielettömän nättiä! jaksaiskohan sinne lähtee käppäilee jossain vaihees.

ILLALLLA;

Mindhead™ sanoo:
Olet: Vajaa, epäterve ja allerginen sähkölle.

sinäkin voit toki kertoa oman mielipiteesi, mikä/kuka/millainen olen :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.