IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

äääää!Sunnuntai 04.12.2005 17:06

Repäsin huulesta palan! Tulee verta!
Ja kohta äitin kaa pitää lähtee shoppaa, kun huomenna on ylioppilasjuhlat... Joku nätti paita ja sit pitää ostaa talvitakki ja talvikengät. Ja huivikin ehkä.

Voi että, se Laura siel lujiksessa, yks niistä miljoonasta, se on niin nätti ^^ Se joka juoksi mun ja Riikan kaa siel ja nauro meille :D

Skandaali - Sun Muijas soi täällä, niin hyvä :D

Sori Esa, tästä merkinnästä ei tod tuu pitkää :D Hahaa, nyt just latas Juustopäät - Kun Tyttö Rakastui Punkkariin, täytyykin kuunnella.

TIDIITTTIIIDIIIDIIITIIIIDITIIII
Eve: "Moi"
Timo: "moi, ootko sä koneella?"
Eve: "oon"
Timo: "mikset sä sitten plääplööpläää *eve ei muista et mitä se sano*"
Eve: "oho, tää ei näyttäny olleskaan et se villkkuu"
Timo: "plööpöääpöääääpöäää *eve ei muista*"
Eve: "plääplööplöääääälll"
Timo: "plööplöööplöööä"
Eve: "katoin ja hyväksyin jo"
Timo: "okei moi"
Eve: "moi"

Että tällästä :D

Ja tässä tulee TADAAA, mun elämän soundtrack!

Alkutekstit ___ Sonata Arctica - My Land
Herääminen ___ Young Rascals - It's A Beautiful Morning
Tavallinen päivä ___ Adam & Santtu - Kodissain // Zen Café - Aamuisin // In Flames - World Of Promises // The Rasmus - Help Me Sing
Paras ystävä -kohtaus ___ Zen Café - Ihminen
Ensimmäiset treffit ___ Ismo Alanko - Pop-musiikkia
Rakastuminen ___ Ronan Keating - When You Say Nothing At All // Aerosmith - I Don't Want To Miss A Thing // Apulanta - Teit Meistä Kauniin // Zen Café - Todella Kaunis // The Rain - Tuuli Kulkee // Protoni - Minun Enkeli // Copy - Unien Enkeli
Rakastelukohtaus ___ Jeff Buckley - Hallelujah
Riita ystävän kanssa ___ Children Of Bodom - You're Better Off Dead
Erokohtaus ___ Sonata Arctica - Tallulah // Goldfinger - January // Avril Lavigne - Why
Asioiden pohdinta -kohtaus __ Sonata Arctica/Helloween - I Want Out // Sonata Arctica - Shamandalie // System Of A Downin melkeen koko tuotanto :D
Kaikki hyvin -kohtaus ___ Yö - Laulu Rakkaudelle
Sydänsurukohtaus ___ Avril Lavigne - Why // Hoobastank - What Happened To Us? // Ryan Adams - La Ginega Just Smiled
Autolla ajo -kohtaus ___ REM - Bad Day
Elämänopetuskohtaus ___ Gary Jules - Mad World // Elämän Sävel
Takautuma menneisyyteen ___ TikTak - Heilutaan
Juhlat ___ Scooter - Maria
Onnellinen tanssi -kohtaus ___ Zen Café - Olet Todella Kaunis
Katumus ___ Zen Café - Eipä Tiennyt Tyttö
Pitkä ilta yksin -kohtaus ___ Jem - Maybe I'm Amazed // Ryan Adams - When The Stars Go Blue
Kuolema ___ Ryan Adams - When The Stars Go Blue // Eric Clapton - Tears In Heaven
Lopputekstit ___ Ryan Adams - La Ginega Just Smiled

Yrittäkää saada selvää, te ketkä tän satutte vahingossa vilkasemaan :D

.Lauantai 03.12.2005 15:39

Otsikot on edelleen perseestä. Niin joo, täällä on neljä collieta! Yks kyllä on lyhyt karvanen, mut collie silti. Nyt meni kyl ton lyhytkarvasen kaa oikeinkirjotus mettään, mut en jaksa korjata, niinkun en ikinä mitään muitakaan virheitä jaksa korjata.

Esa tykkäs mun pitkitstä blogimerkinnöistä, eli joku lukee näitä, jeejee :D Vaikkei näistä kun yks oo pitkä, muutama lyhyt, siis oikeesti lyhyt lyhyt ja sit on näitä tälläsii puolikkaita, puolipitkiä, normaaleja? No jotain sellasia, mitä tästä tulee, tai ainakin tästä ois tarkotus tulla.

Noh, eilen sain paniikkikohtauksen, mut se siitä, koska ei mun pitäs eilisestä kirjottaa, koska nyt on tää päivä, ei hitto mulla on nälkä.

Tänään ois ollu koulua, mut en menny, oikeesti, mun koulunkäynti kusee! Ja Simo haukku, et oon pahis, koulussa ois kyl ollu kolme palovarotusta! Vähänkö jännää, noh, ei se mitään, tuskin ne niin hienoja oli, et siel ois pitäny olla.

Otin enkun kurssin itsenäiseksi, eikun ei hemmetti, mitä mä höpötän, kerron lauantaina koulusta, ei tuu kyl nyt mitään, viikonloppusin EI puhuta koulusta, vaikka se kuinka kamalaa oiskin.

Joo, tänään oon varmaan Ipsun kaa <3 Ja mulla on hiukset takussa, toivottavasti äiti vois pian väsätä mulle ne rastat <3 Nää on nimittäin jo sen verran takussa, ettei näistä muuta saa kun rastat :D Mun kännyssä on ihania kirahveja <3 Mut sen oon tainnu kertoo ennenkin, tai sit kerroin sen kuvake.netin blogiin, ei voi muistaa. Vaikkakin yleensä kun kirjotan tänne merkinnän, kopsaan sen kuvakkeeseen ja toistepäin.

Ja miks hitossa mä kirjotan tänne aina aamulla, kun eihän aamulla oo vielä kerinny ees tapahtuu mitään, mistä vois kirjottaa, joo mä heräsin, joo mulla on nälkä, pesin hampaat, kävin suihkussa, tuli koiria taloon, juttelin iskän kaa tietokoneista... joo?

!!Torstai 01.12.2005 13:01

Oon jo kuustoista piste kymmenen vuotta!!

.Torstai 01.12.2005 13:00

Hei kuulkaas ylläpitäjätihmiset, hei kuule magneetti, ton otsikon vois poistaa, koska se vie vaan ajatukset siitä, että mitä pitäs kirjottaa.
Mut hei kuulkaas, tänään löysin kännykästäni kirahvin ja MAOLista myös, olin ymmärtäny sen kirahvin väärin :/ Pohjantähti ei kuulukaan siihen.

Ei hitto, tuol on lunta <3 Ihailen Simoa, se on mun idoli! Mut onhan se sit kans mun velikin, joten täytyyhän sitä ihailla ja kunnioittaa, mut jos se ois mun ihan kokonainen biologinen veli, niin en mä sitä varmaan sit kunnioittais, vähänkö kauheeta jos oltas sisaruksii oikeesti :S Mä en osaa kuvitella et tapeltas tai jotain :D

Mulla on pääkallo ranteessa, en oo koulussa. Miks hitossa mä ees jäin kotiin perkele, tulee poissaoloja vaan :D Ipsukka ei puhu mulle mesessä, eikä ees galleriairkkaa mun kaa! Eikä tuol #isoset kanavallakaan oo liikettä, turreissa ei ketään, mesessä ei ketään, mut lunta on!

Verbun joulukalenterin eka luukku oli aika huono, mut tekee mieli pelata ykkössimssiä, kyllä taas aiheet hyppii mandariineista kirahveihin. Mut oikeesti, mun kännykässä on kirahvi! Tai itseasiassa kaksikin. Ainiin, nyt mä muistin et mitä mun pitää tehä, laittaa kameranakku lataukseen ja syödä. Ja sit kattelen vähän ja aattelin kuvata vähän lunta ja sitten lähtee Ipsukkaa hakemaan, kun se ei osaa pieni kulkee busseilla itte :/

Odotan kyl innolla sen päiväkirjaa, luen sen varmasti jokapäivä! Haluisin kyl alkaa kirjottaa sitä tarinaa, mut en tiiä minne, haluisin kyl ehkä tänne, muttamutta haluun myös tänne kirjottaa ihan päiväkirjaa ja kuvakkeessa taas on se ihan kakka päiväkirja tsydeemi, joten en sinnekään voi tarinaa kirjottaa, toisaalta tarinan vois tunkee sipsisimsblogiin, mut ääh, ei kukaan sitä sieltä tajuu lukee :D Okei, taas on maailman suurimmat ongelmat, heippa!

uus jakso.Torstai 01.12.2005 01:50

Ei ees väsytä *kroooh*
Nukahan, aaapua, hisaa tappaa, tai siis hissan maikka ja oikeestaan hissa ittessääkin. Pitää muistaa ettii enkun maikka ja kertoo et suoritan sen kurssin itsenäisesti, pitää ettii ruotsinmaikka ja kysyy et mitä teen sen kurssin kaa.

Pitää nukkuu, joo, se oli hyvä päätös, mut hei, jos mä alankin kirjottaa vaan näitä lyhkäsiä merkintöjä, joita ihmiset jaksaa jopa lukea? Tää on niin helppoa kertoo vaan tälleen lyhyesti että mitä on käyny, vaikkakin ois kiva kirjottaa pitkästikin.

Ipsu oli tänään vähän mööh, kun olin ihan outo, puhuin vaan kaikkee paskaa ja ihan koko ajan :D Joku ihme vaihdepäälle, okei remontti, saattaa johtuu siitkin.

Voilol, mullon mussaa, kylläpäs on hauskaa, jeejee. Oishan se hauskaa kun osais laulaa varmastikin. Joo, mutta tota, espanjajatkuu, jeejee. Mut joo, mietin vaan et kuinkakojan suuriprosentti kaikesta turhasta mitä näihinkin blogeihin tungetaan, on jotain kouluun liittyvää? Ja yritetään siinä sitten tolkuttaa, ettei koulun pitäisi olla koko elämä, ja haha. Vähemmän pakollisia kursseja lukioon kiitos.

kirjoitan uuden.Maanantai 28.11.2005 18:31

APUA! painoin jotain nappia ja kaikki meni ihan oudoksi! Jee, nyt sain sen kuntoon, hienoa. Mutta siis, halusin kirjottaa, mutten oikeastaan edes tiedä, että mitä kirjoittaa.

Tänään, heräsin klo 11, en ois jaksanu nousta mutta pakko, koska piti mennä pohjatunnille. Bussissa tapasin Lindan ja luokkakaverinsa Saanan [??] Ehdotin, että Linda olisi tullut kanssani kouluun, pohjatunnille ja syömään, mut Linda sano että tulee ens koeviikolla. Jäin pois bussista, menin aulaan ja tekstasin Lindalle, että vielä on mahis tulla, noh, Linda sitten tuli, tutustuimme kouluun. Linda tuli espanjanpohjatunnille mukaan ja osaa nyt täydellisen turistiespanjan :D

Okei, ei kiinnosta yhtään kirjottaa :D

Tänään sain päähäni lunta.Maanantai 28.11.2005 00:56

Niin, tänään sain päähäni lunta,
tänään sain housuihinikin lunta,
tänään sain niskaankin lunta,
tänään olin lumessa.

Tänään haluan muuttaa omaan kämppään :D Kunhan joku vaan rahottaisi nämä haaveet :D Tai olisi siistiä kun olisi joku paikka, johon muuttaa ihan omaan rauhaan [tai kaverin kanssa yhteiseen rauhaan] koeviikoiksi ja sillonkun ei jaksa olla kotona. Olisi hienoa.

Heittäkää mua lottovoitolla, otan kyllä kopin!

Eilistäkin.Lauantai 26.11.2005 17:01

Koska eilen en kirjottanu, niin kirjotan senkin puolesta nyt. Siiiiiis, eilen, matikankoe, alotetaan sille, osasin tehdä kaksi tehtävää, KAKSI ja loput meni sitten ihan heittäen. Hyvähyvä, toivon etten pääse läpi, jotta pääsen uusimaan kokeen. Mut jos tulee vitonen tai jotain, meen jouluna korotukseen.

Matikankokeessa menestymisen kunniaksi lähdimme Ipsun kanssa mäkkäriin, jossa tämä viisas poika söi pillin, todistusaineistona myös video asiasta.

Tämän jälkeen lähdimme kävelemään pysäkille, tarkoituksena suunnata kohti jperää, oli vielä aikaa, kunnes bussi olisi tulossa, joten hävisimme giganttiin, tai meidän piti hävitä, mutta tie veikin sotkaan, eikun askoon! Siellä sitten kuljeskeltiin ja Ipsu selitteli aika kovaan ääneen; "Eikös tämä sopisi todella hyvin makuuhuoneeseen?" ja myös kyseli; "Äiti? Miks täällä haisee?" Mulla meni oikeesti mennä hermot tähän ylivilkkaaseen kuusitoista vuotiaaseen. Sängyillä pompittuamme, ja sohvia kokeiltuamme lähdimme kohti pysäkkiä.

Bussiin päästyämme sain hyvän idean, ehdotin että Ipsu yrittäisi olla koko bussimatkan hiljaa ja paikallaan, kyllä se sitten aika kiltisti totteli. Onneksi kotiovelle kun päästiin, poika hieman rauhoittui, tai siis rauhoittui, en olisi varmaan jaksanut kauemmin :D

nono, Ipsu lähti potkimaan palloa, eli fudisharkkoihin, eikun hetkinen, sillä oli lihaskuntohomma, eli ei se potkinukaan palloa varmaan. Lähin kotiin samaa matkaa, ja alkoi tuntua pahalta, päätä särki, väsytti ja silmiä kirveli, kun pääsin kotiin, huomasin että omistan kuumetta. Noh, kerrankin perjantai-ilta kotona.

Puol kaheksanmaissa Ipsu tekstaa et pitäs mennä niille, pää oli ihan sekasin, joten en hirveesti muista :D Oli niin kuumeinen olo. Tekstasin takasin, etten voi tulla koska on kuumetta. Noh, Ipsu tuli meseen, ja valitteli, että miten sen täytyy mennä lujikseen sitten yksin. Musta tuntu pahalta, että se joutu menee sinne yksin, kun yleensä mennään aina kahestaan. Rupesin sitten miettimään vaihtoehtoa, että otan lääkettä [jota en ikinä tee] ja lähen lujikseen. Kerroin ehdotuksesta Ipsulle ja se sano tulevansa mua senttiin vastaan, koska oon kipee ja mua pelotti vähän lähtee sinne hyörii pää sekasin perjantaina :D Noh, kello oli 20 yli kaheksan, eli 10 min aikaa purkaa leirikassi [en kuulemma saanu lähtee minnekään ennenkun puran sen, leiristä ainakin 2 vk aikaa :D] syödä, pukea ja kaikki. Olin aivan varma etten voi keritä bussiin, mutta juoksin, kaaduin :D ja juoksin ja kerkesin bussiin.

Meinasin nukahtaa bussiin, mutta onneksi heräsin ennen pysäkkiä ja jäin kyydistä, herättyäni huomasinkin, ettei näöstä ollut hirveesti jäljellä, näin melkeempä vaan autojen valot, liikennevalot ja siis, kaikki valot :D Istuin sitten pysäkille oottamaan että tulisi joku bussi jolla Ipsu tulis turvaamaan mun liikkumista kun hieman pelotti esim. ylittää tie, kun ei siinä ollu ees liikennevalot toiminnassa. Siitä tuli 82, joka pysähty, mutten nähny Ipsua, noh, tuli 27, se ajo kovaa pysäkin ohi, ihmettelin että missä se oikein on. Ja sitten tuleekin mustapätkä, en muista, mutta seuraavan kerran olin joku 15 minuuttia myöhemmin toisella pysäkillä. Tekstasin Ipsulle, etten oikein nää mitään, enkä tiiä, että missä pitää jäädä pois, koska en nää. Onneksi bussejen numerot on sellaset valot, niin nousin sentään oikeeseen bussiin. Nousin bussiin, enkä nähnyt edes bussin toiseen päähän, vaikka bussissa valot olikin, kaikki oli sumeeta. Rupesin sitten bussissa miettimään että pitikö Ipsun tulla auttaa mua, tulla vastaan senttiin vai olinko vaan nähny unta kun nukuin bussissa, tai kuvitellu tai jotain. En oikeestaan vieläkään tiedä että miten se oli. Oisin kyllä toivonu että se ois ollu siellä, ei ois pelottanu niin paljoo, kun ois voinu pitää kädestä kiinni, kun ylittää tien, ja joku ois kattonu bussit ja missä jäädä, mun puolesta.

Joka painoi nappia ja arvioin ajan, kauan olin istunut bussissa ja päätin että jään, onneksi jäin, koska satuin oikealle pysäkille. Kävelin iloisesti lujista kohden, ja näin Riikan, joka tuli vastaan. Noh, sitten olin lujiksessa, näin ihmisiä ja kaikkea, tekstasin Ipsulle, että pääsin perille lujikseen. Ja sit tää suuttuu mulle tai jotain et menin lujikseen, kun piti mennä niille. Olin aivan sekasin, koska mun mielestä me puhuttiin mesessä, että tuun, ettei sen tarvii mennä lujikseen yksin. Noh, hartaus alko ja tää yrittää saada mua kävelee niille, en voinu kuvitellakaan lähteväni kävelee sinne yksin, koska en oikeesti nähny mitään muuta kun valoja. No, onneksi Ipsu sitten tuli vastaan ja pääsin turvallisesti niille katsellen tummaa hahmoa lähellä, ja kuunnellen askelia. Horjahtelin kyllä muutaman kerran.

Sisälle kun päästiin aloin näkemään paremmin pikkuhiljaa, ja joskus kahentoista jälkeen näin jo. Juteltiin asiat selviksi, ja Ipsu ehdotti, että jos jäidin yöksi, noh, jäin sitten yöksi.

Nukahdin, ja nukuin varmaan tunnin, tai ainakin se tuntu tunnilta, kunnes Ipsu tulee repii mua ylös klo kaks yöllä, että pitää mennä syömään. Ennenkun päästiin huoneesta ylös, tanssahdeltiin siinä jotain melkeen valssia tai tangoa tai jotain.

Kun olimme syöneet, tulimme takaisin yläkertaan ja halusin mennä nukkumaan, menin nukkumaan :D Ja sit olin kyllä niin väsyny, etten muista, ei kait mitään, nukuin ja heräilin välillä ja musiikkia soi? :D

Aamulla herätyskello soi klokkan niiu. Nurisin vaan, että mut pitää herättää vasta 15 vaille kymmenen [kymmeneltä Ipsun iskän piti tulla hakemaan Ipsua sinne, joten munkin piti kadota sillon, tai no, Ipsu sano, että oisin ihan hyvin voinu jäädä nukkumaan vielä ja lähtee kotiin sitte omia aikojani, mutten viitsiny :D] Noh, pääsin siinä sitten joskus ylös, puin, laitoin hiukset kiinni ja jaja, menin alakertaan ja mentiin ulos Ipsun kaa, hyvästeltiin ja lähin kotiin, kävellen. Tekstasin kyllä äitille ja iskälle, että jos ne vois mut tulla hakee tosta jostain matkanvarrelta jos lähen kävelee.

Hyvin äkkiä huomasin, ettei mun polvi kestä kävelyä, eikä pääkään, tasapaino alko heittämään, kävely oli suoraansanoen yhtä tuskaa. Pakko oli pysähdellä vähän väliä, ja ajattelin ettei se oo tärkeetä, että miten nopeesti kotiin, pääsen, onhan tässä kokopäivä aikaa, joten kävelin hyvin rauhallisesti. Kyllä mä sitten kotiin pääsin ja matkalla lumiukkojakin tein, ei kestäny kun kaksi tuntia se matka :D

Kun olin noin kilsan päässä kotoonta enää,
äiti soittaa; "Kymmentä yli 12 lähtee kasikutonen keskustasta"
mä; "no sepä kiva"
äiti; "mis sie oot?"
mä; "pysäkillä"
äiti; "missä pysäkillä?"
mä; "kunnarlan"
äiti; "aijaa, miten sie jo sinne kerkesit?"
mä; "kävelin"
äiti; "mistä?"
mä; "järvenperästä"
äiti; "miten sie jo kerkesit kun isi äsken sano et siut pitäs tulla hakkee"
mä; "tekstasin jo ennen kymmentä!"
äiti; "aijaa, isi sano et se sai sen tekstarin vasta nyt, no mut, tuu kottiin nyt sitte, moikka"
mä; "moi"
Menin kotiin, söin, kävin koneella, laulelin äitin kanssa ja sellasta, ja nyt vois tästä mennä vaikka nukkumaan, illalla vielä naapurissa tuparit ja noi tuolla olkkarissa puhuu juuri tällähetkellä että otettaisiin musta kissanpentu <3 Kun näitä kissoja VASTA neljä on :D

Siinä siis mun päivä tähän mennessä. Ja eilinenkin.

SIIIMOOOOTorstai 24.11.2005 13:07

kirjottaa päiväkirjaa, joten munkin pitää :D
Se sano et se kirjtotaa aian kolme lausetta, joten mäkin kirjotan.
Merkintä omistettu Simolle ihkudaa <3
hahaa, kiva peli :D Ja eilen tulin jopa toimeen Krisun kaa, se huus ehkä vaan joku kolme kertaa mulle :D Mut joo, ei mul muuta, heippa :D