IRC-Galleria

Eveliin`

Eveliin`

Koolla ei oo välii ja läskit on lepposii, eihän se toimi ihan niinkään.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

KOTONA !Perjantai 31.07.2009 07:44

tampere !Sunnuntai 26.07.2009 15:54

27.07.-09 --> ? , ft. jere

heips<sydän>

MOIPerjantai 24.07.2009 23:33

jalassa paskana pehmytkudos, nivelsiteet, kierukka ja nivelet

kepeillä mennään.

)(?=)=)0Lauantai 18.07.2009 15:51

- Paljonko sinulla on rahaa käteisenä?: - jotai 100 ja risat
- ...Entä tilillä?: - hmmhh no kohta on 300e + 200e + 200e + 340e + 995.23e = 2035.23e !

JA KAIKKI VASTAA !Torstai 16.07.2009 19:43

olenko

1. paras
2. paras
vai
3. paras

??:)))))))

ETSITÄÄN MIESTÄ, hyvärotuista:)`)Perjantai 03.07.2009 17:47

ELI

mie ja stiinaseni halutaan mies,
ei meil sillee vaatimuXii mut joku naamaraja kuite:))))))))))))))

sitteee no me ollaan tämmösii iha jeees,
iha vitun hyvännäkösiä niinku kuvast näGyy<3
me vahataan kauheen bodareit ja voidaan olla vähän petollisii,
tarkoitan, kännissä meillä ei ole itsekuria, joten ei voi mdn.

Me ollaan EEEEEEEEEEEVan mielest vähä leuhGoi, no toGi,
jos ei haittaa, että käristetty makkara haisee meä lähel ain, ni HUVA !
tämä johtuu vain siitä, että kun olemme kovin nenät pystyssä, nenäkarvamme KÄRÄHTÄVÄT ahahaha.

ME ei sitten sitouduta, koska meille riittää toisemme<33 ah, mut jotai ryhmäjuttui ois iha jees kokeiL:))))

Ja meä ukot ei saa olla mtn vitun junttei=)) vaan kuumia kolleja;))))))) aajhaha:D:DD jep

oikeesti.

[Ei aihetta]Torstai 02.07.2009 19:09

joOO iha jees juho hakee mut skobal sinetäst kaupunkiin:D:D:D
ei mee ees ko vuos...:D:DD:DD

juhitsu &lt;sydän&gt;


jaa tuota

stiina on ehana, me ollaa nii leuhkoi, et mul kärähti nenäkarvakki auringos:((

Stiinnae &lt;sydän&gt;


jaa 4:s työpäivää ja viikonloppuna vähän HÄPPÄNÄÄ:DD ahhaa

ja se on vielki ihana<3 mut sen nickii en laita:DD heha


suihkuun ja SKOBAN KYYTIIN mo:D:Dd

ps. se on muute söpö violetti, jos näätte mut huruttamas 20km tuntinopeudel kohti kapee nii kättä pystyyn vaa, menee tasan tunti ahahahaha:D:D:D reps

[Ei aihetta]Keskiviikko 01.07.2009 00:27

1. Listaa asioita 10 eri ihmisille, joille haluat sanoa jotain mitä et ehkä ole vielä koskaan sanonut tai tule sanomaan.
PEEÄS älä paljasta keitä he ovat.


01 - OI sie olet mulle niin vitun rakas, mie rakastan sinua ihan helvetisti, sie olet ihan mahtava ihminen, ja tiedän et vaik kaikki muu menis, pysyt mun rinnal, tai emmä tiiä, vaik oot pari vuot nuorempi poeka niin elämä on sua kasvattanu, en tuu koskaan kohtaan toista sun kaltastas, toivon et oot aina siin, vaik koko maailma kaatuis, ennen me ei oltu ees kavereit, mut nyt meist on tullu hirmu läheisii ja tällee, no kyl sie tiät:DD mut niin, oot aina mun sydämes<3

02 - Siekii olet niin kovin rakas, mie muistan kaikkee mahtavia muistoja meidän lapsuudesta, onhan tost tutustumisest jo kohta 10 vuotta:) oli ihana ko muutettiin lähel teitä niin te olitte ihan heti tutustumas, ja teän hiukset oli ihan kauheet:)):DD ei mut must on ihana, et vaik peruskoulus varsinkaan yläasteel ei sit nii hyvii kavereit oltukkaan, niin nyt ollaan lähennytty ja ystävystytty helvetisti:)

03 - No sie olet mull hirmu tärkijä poika, oli mahtavaa, ko sillo 3 vuotta sitte tutustuttiin niin pystyin heti kertoon sulle luottamuksel kaiken, ja voin sanoo, et ilman sua en olis nyt täs. En olis pitkiin aikoihin ollu, sie vedit minut aina pohjalt pinnal, ja siks mie sua rakastan. Oikeasti oon niin kiitollinen et oot ollu mun elämäs, kattonu mun perään, kestäny mua hetkist hetkiin ja rakastanu päivist toisiin. En voi sanoin kuvailla, kuinka kiitollinen olenkaan.

04 - Vihaan sinua, sinun takiasi en osaa edelleenkään luottaa miehiin, niin, suhteessa. Sinä veit luottamukseni ihmisiin entisen parhaan ystäväni kanssa, enkä tule koskaan antamaan sinulle anteeksi, en koskaan.

05 - Oot mulle rakas, vaik ollaan tunnettu vast hetki, ehk kuukaus. Silti vietetty enemmän aikaa ku monen muun kanssa. Pelko sun menettämisest on hirvee, mut onneks tiedän, ettet ole menossa mihinkään, äläkä anna mun enää koskaan olettaakkaan mitään sellaista. Tuun aina oleen sun rinnal, tee sinäkin samoin, tulen aina rakastamaan sinua, enkä tahdo koskaan pilata tätä:)

06 - OIJJOI sie olet kans semmonee pakkaus että<3 mie en oikeasti ödödsföldfösdfl sekoan ko ajattelenki sua:D:D Ollaan tunnettu kohta vuosi, ajattele ! Ja sillon olin niin sokea et pysyin sen homon rinnal, vaik olin ihastunu suhun:) mutta joo ihana et ollaan alettu ystävystyyn, ja toivon, ettei tätä kaada mikään<3

07 - Vihaan sinua ihminen, toisaalta en tiedä, oletko edes ihminen, tuollainen monsteri:DD tekisi mieli kuristaa sinut hengiltä.

08 - Sinuaki mie vihhaan, anteeksi vain, oot melkone lumppu, nyrkillä tapettava kitisevä paskakasa, sulla pikku pirihuoral ei oo varaa sanoo kestään mitään, mene kotiin kasvamaan, siellä vaan et varmaan paljoa kasva. Saatanan huora.

09 - Mie muistan aina ko sain sult pienen, ehk 3 luokal 2 lahjaa, toinen oli lauantaipussi ja toista en paljasta, se oli kyllä niin söpöä, olin aivan ihmeissään et sain sult lahjan, koska olin ihastunu sinnuun:DD'
noo meki ollaan vähä tämmösii lapsuudenkavereit, mut ihana ko meki alettu sillee jutteleen kokoajan vaan enemmän ja enemmän ja tälhee:)

10 - Miten joku ihminen voi olla noin itteensätäynnä olevan lihakasa? oikeasti. Ja penikkaki vielä ja koittaa muka olla niin aikune, niin aikune, haulikolla päähän.

11 - rakastan sinua tyvärr ihan mahottomasti, oot yks parhaimmist, tai no toki se parhain. Mul on sua kauhee ikävä ja toivon et nähään taas pian<3 viimeksikki oli iha jees.. :D:DDhaha no toivon että oot aina mun rinnal, honey. ja niinhän sie olekki<3 #1 girl<3

kunnon stoori:Oo:DTiistai 09.06.2009 20:06

Mie olen vähän miettiny asioita..::DDd

Voi helvetti että mie vain sitten osaanki vihata muutamaa ihmistä niin helvetin paljon.
siis miten lapset voidaan kasvattaa käyttäytymään tuollalailla ? esim. niinko hakkaamaan
naisia ja tällee, että kyl siin sit tietää millaset on kotiolot kun loppupeleis sit vaan hakataan tyttökavereit ja tällee.

ja kyllä, ihan kokemuksen kanssa puhun. Ei siin kotiolot ole mitkään hehkeet ollu, kun opitaan asiat käsittelemään nyrkin kautta. mut naistenhakkaajia en tule tukemaan, koskaan. Enkä myöskään anteeksi antamaan kyseiselle henkilölle, vaikkakin muutaman kerran sen jo teinkin, mutta mitä siitä saa kiitokseksi ? lisää uhkailuja ja nyrkiniskuja.

Sitten kun hmmh valtsun rannalla eräs muka ''kova'' poika tuli minua uhkailemaan, muka tyyliin rovaniemen kovis, jota kaikki muka pelkää ja minua varoittelevat hänestä, että vetelee turpaan jos en poistu, niin onko tuo sitten todella niin kovaa, uhata heti hakata, käyttää nyrkkejään kun asiat eivät kulje oman ajatusmaailman kautta ?? Että kyllähän se varmaan on niin vitun kovaa uhkailla naisia / pienempiä. Mutta ootappa ku tulee lähellekkään samankokoinen, niin joha on paskat housussa nämäkin ''rovaniemen kovimmat kundit'' lol. Ei siinä, odotin innolla että tämä jätkä olisi tullut minulle sitten voimansa näyttämään, sen sanon että sopii yrittää. =) eipä tullut.

Se siitä..

Lisäksi, on se kumma nuo tuollaiset ihmiset, tai tarkoitan niitä, jotka pettävät lupauksia taikka kääntävät takkia. Esimerkiksi nämä ''ystävät'' jotka ovat niin hyviä ystäviä, kunhan oma napa hyötyy. Mutta heti, kun pitäisi tehdä elettäkään esim. piristääkseen toista ystävyyden osapuolta, ei siihen suostuta, jottei oma päivä menisi pilalle. Eihän se nyt olisi soveliasta, olla ystävä toiselle joka on valmis tekemään puolesta kaiken, kun siinähän voisi vaikka OMA päivä mennä pilalle. Oon vähä miettiny, et kannattaako minun periaatteessa muutaman ''ystäväni'' kanssa missään tekemissä enää olla, kun tämä on ystävyyden hyötysuhde ? Olen heille mitä parhain ystävä, ja takaisin saan vain lisää paskaa oloa, selän takana paskan puhumista ja suoraan haukkumista. Vastaukseni; ei.
Ja muutenkin ihmiset, jotka lupaavat paljon, antavat vähän. Pillittävät sitten persauki kun menettävät mitättömillä lupauksillaan kaiken. Senkin sanon, että kyllä nämä kyseiset ''ystävät'' tulevat vielä yksin jäämään, enkä ole heitä sitten enää tukemassa, kuten eivät hekään minua vaikein hetkin. Ja nämä mitättömät lupaukset, en suosittele lupaamaan mitään, mistä ette kiinni pysty pitämään.

No kai mie nyt tiiän ettei näitä kukkaan lue, mut kunhan kertoilen..

Lisäksi semmoista: mitä järkeä kiusata ketään ? voisin upottaa kaikki joiden näen toisia kiusaamaan vaikka suohon, se, että aletaan jo pienestä pitäen kiusaamaan ja jatketaan sitä siihen asti, kun mahdollista, on aivan väärin. Minusta olis kiva murhata kaikki kiusaajat=) tai edes ne lapset, jotka siihen suuntaan menevät, koska omaa itseluottamustaan he yrittävät sillä kohentaa, ja huomaavat toimivan, niin jatkavat. Se on kaikkein säälittävin tapa pyrkiä nostattamaan huonoa itsetuntoa edes hiukan, kiusata toisia. Siinä ei sitten kans yhtään ajatella toisia / toisen tunteita. Oma itsetunto hyväksi ( joka ei sitten loppupeleissä kiusaamisesta edes parane ) ja toisen maahan, joka todellakin varmastikkin huononee ja hiipii lattian tasolle.

Ja kuinka monta todellista ystävää kenelläkään loppupeleis on ? Kun ajattelen, itse olen ollut aina valmis uhraamaan ystävieni takia vaikka henkeni, ja sitten kun itse tarvitsee minkään luokan apua, ystävät hiipivät selän taakse turvaan. Kyllä mie tästä nyt muutaman tälläisen tuen ja turvan osaan mainita, kuten mahdollisesti Hannes ja nykyisin tuntuu että tuo Jere, vaikkei kauaa ollakkaan tunnettu, mutta siihen ne sitten jääkin. Että onko maailma todella menossa siihen, että täällä ei ole niinku ketään johon luottaa / turvautua ? muuta kuin itsensä. Moni ystävä tietää, että olen valmis vaikka hirttämään jos joku heihin koskee sormellakaan, mutta en tiedä, nykyisin tuntuu, että paskat minä kenellekkään mitään tee / kenellekkään ole hyvä ystävä tai kenenkään takia uhraudu, kun vastapalvelus on yhtä välinpitämättömyyttä, he vain käyttävät hyväkseen kun tietävät luonteeni. Mutta en silti tahdo alkaa samanlaiseksi paskakaveriksi kuin liian monet, joten enpä muutu, katsotaan koska huomaavat ne minun uhraukset, ja mahdollisesti kiittävät. Vaikkakin seuraavassa juttua juuri asiaa jatkaen.

Nimittäin tämä kiittämättömyys ! että vaikka tekis mitä kenen tahansa hyväksi, niin vastaus on tyyliin ''olisin mie itekki osannu'' ''oltais me muutenki sovittu'' ''en ois sua tähä tarvinu'' ''olisin pärjänny sille yksinkin'' vaik eka kerjätty apua tyylii maassa maaten.

No, mutta jokainen taaplaa tavallaan, ehkäpä muuttuu näilt osilt ku vähän aikuistuu, mutta tuskin, jos on elämäntyylikseen ottanut lapsesta/nuoresta pitäen tuollaisen välinpitämättömyyden ja kiittämättömyyden, kunhan itse hyötyy asenteen muita ihmisiä kohtaan.

Ehkä jotkut ihmiset jotka tämän vaivautuvat lukemaan löytävätkin tätä itsensä, mutta se ei ole minun ongelma, itseppäs olette olleet paskakavereita / paskapoikakavereita / paskatuttuja. Itse en tästä tekstistä anteeksi ole pyytämässä, evvk. Ei ole minun ongelma jos joku pikku nirppanokka vetää täst herneen nokkaan, sit häätynee vaan odotella sitä että kasvaa isoksi ja oppii hyväksyyn sen, mitä minä ja varmasti monet muut hänestä ajattelema. :))

Ei jotenki jaksais enää olla yhdenkään paskakaverin kaveri, mutta mitä mul jäis kätee ?

Jos ajattelemma että olis mul joku tilanne pääl tyylii tappelu, ja kyseisessä tappelussa olisi minä vastaan 100 ihmistä, ja minä olisin yksin puolellani, kuka rohkea jäisi rinnalle kuolemaan ?=) ei kukaan.

AHAHAHAHAPerjantai 05.06.2009 18:23

kaksi haamua harrastaa seksiä, kysymys kuuluukin mitä syntyy 9kk kuluttua ?;))

:D:D:D ja rohkiat yrittää arvata:DD