IRC-Galleria

Everandaday

Everandaday

Kimalla kultaseni, kimalla!

Syksy on täällä taas.Maanantai 13.08.2007 16:26


Ja mistäkö sen tietää? Siitä,että jokavuotinen ja iänikuinen työväenopiston kurssiopus kopsahtaa alas postiluukusta. (Vaan ei edes kopsahtanut,meillä kun ovessa kyltti vieläkin kieltää ne mainokset...Olin aamulla koiranpissityslenkillä ja satuin MELKEIN vahingossa kävelemään ohi mainostenjakajalle tarkoitetun lehtikasan ja en voinut olla huomaamatta keltaisena kirkuvaa opusta,jonka kuluttajanoikeudella nappasin mukaani)

Hitto vieköön mitä kursseja on taas tänävuonna tarjolla:
-Väärinajattelun perusteet .."kyllästyttääkö yhteiskunnallisen keskustelun yksipuolisuus? Oletko väsynyt oikeisiin ajatuksiin? Tule mukaan keskustelupiiriin ajattelemaan väärin."
Mihin tämä maailma on menossa? Nyt tarvitsemme kurssin siihen,että alkaisimme ajattelemaan poikkeavasti valtavirrasta. Hienoa yksilönvapautta! :S
-Fischerin eroseminaari "uuteen elämään eron jälkeen" Eikö ihmisillä todellakaan ole enää selviytymiskeinoja ja voimia selvitä kriisistä mahdollisuuksiin, kykyä katsoa eteenpäin,löytää tukea muualta?? Tähänkin tarvitaan kurssi!
-Pihvinpaiston ABC
-Tavoitteista totta! "pyrimme etsimään oppimismyönteistä mielialaa".... Herää vaan kysymys miten ne ihmiset saadaan kurssille opiskelemaan oppimismyöteisyyttä,kun se oppimismyönteisyys puuttuu alunperin.
-Kaaoksesta hallittuun arkeen. "Tuntuuko joskus,että langat menevät sykkyrään,että elämä on ryntäilyä läheltä piti tilanteesta toiseen,että tulipaloja syttyy enemmän kuin paraskaan palomies sammuttaa?. Joo,kyllä tuntuu. Ihan jokaisesta. Aina välillä. Oivallista laatia kuvaus joka sopii 99%:sti jokaiselle.

Hyvää alkusyksyä vaan kaikille uusien harrastusten parissa!!
(antakaa mun kaikki kestää...) ;)


Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.