IRC-Galleria

Evil

Evil

There must be an easier way to earn my wings

Itsensäpaljastelua taas?Torstai 27.05.2010 16:51

1. Listaa asioita 15 eri ihmisille, joita haluat sanoa, mutta et uskalla.
2. Älä paljasta keitä he ovat.
3. Voitte kommentoida, mutta en saa vastata arvuutteluihinne.
Nauttikaamme mahdollisista väärinkäsityksistä.
1. Oot ihminen jonka seurassa oon syyllisyyden ja velvollisuudentunnon takia, ja ansaitsen siit jtn arvostusta, mut ei. Saan osakseni feidausta, ja sit mä oon kuitenki se pahis.
2. lainaten Rammsteinia "So what's the problem, let's do it quick!"
3. Mua ahdistaa et oon satuttanu sua koska oot aina ollu kiltti, sulonen lapsi
4. tiedän etten tuu koskaan yltää sun odotuksiin, voitko olla arvostelematta mua kaikesta minkä teet ja anna vapaus
5. Tykkään susta mut eri tavalla ku sä musta, siks välillä tekee pahaa sun seurassa koska en haluu antaa ymmärtää mitään olematonta, mut sun seura tekee mut yleensä tosi onnelliseks :)
6. Pidän susta. Mut joskus tuntuu silt et mitää järkee ees yrittää puhuu sulle koska oot alkanu vetää kunnon "aah elämä on kamalaa ja kukaan ei ymmärrä" -showta, ja pyörittelet silmiäs mulle lievästi alentaen. Heti ku oon päättäny et äh en jaksa yrittää olla kiva, päätät kuunnella mua, ja tuntee itteni taas arvokkaaks. Oot luultavasti kertonu mulle kauneimmat asiat jotka mul on sanottu.
7. Oot ehkä parhaannäköne jäbä jolle oon puhunu
8. sun kaa on ihana olla ja must tuntuu et meil on nii paljo yhteistä ja ymmärretää toisiamme, mut välillä vaistoon sussa arvostelevaa asennetta mun säätelyy kohtaan, ehkä ansaitsenkin sen, en haluu et ajelehditaa eri suuntiin! :(
9. Sun seurassa on aina kivaa eikä tuu väkinäistä tai teennäistä oloo, mut joskus tulee itsekäs ja ykspuolinen olo -mä saatan puhuu ja selittää itestäni ikuisuuden, mut säet kerro itestäs, tuntuu niiku et kertois mulle aina kaikkee. Njoo mut toisaalta kerrot asiat loogisesti ja kaunistelematta jos kysyy suoraan, ja arvostan sua paljon!
10. Oot ihana but you're so out of my league et huolis mua etkä ota mua tosissaa varmaankaa.. Luulet et oot määritelly mut jo, et tunnet mut, muttet kuitenkaa tiiä must paljoa.
11. Aikaa kului, kasvettii erillee ja oot erilaine. Vieläki kiva ja haluisin olla sun kaveri, mut tulee joskus sellane fiilis et oot aika teini ja kuvittelet itestäs liikaa.
12. Hei, olin ihastunu suhu 5 vuotta :D
13. Tuoksut niiiiin hyvältä voisin imppaa sun mihekkyyttä :D
14. Oon kateellinen sun kyvystä olla positiivinen ja suloisen toiveikas (:
15. Oot mahtava ja tunnet mut tosi hyvin mut välillä oon vaa huolissani sun puolesta, oot tosi arvaamaton ja jopa naiivi

+ bonus: Halusin mainita sut vielä. Hauskaa ku et lue tätä kuitenkaa :D oot aika piru mut huomaan kokoaja et haluun vaa olla sun kaa koska saat mut unohtaa tän arjen ja maailman jos elän.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.