IRC-Galleria

Päästetään antero läpällä läpi.Maanantai 07.04.2008 11:55

Oltiinpa viikonloppuna mienaksusiskosampson iskän luona käymässä. :) Oli hurrjan mukavaa ! Perjantaina kaikki oli kännissä, lauantaina kaikki oli kännissä (paitssi kerttunakki) ja hirveesti kaikki oksentelikin. Ja onnistutttiin krapulan ja väsymyksen seassa käymään kahtella koiriakin. Oli ne kivoja. Mieki haluaisin. Etsittään isompaa kämppää koska ois mukava muutella asuntoon jossa ois vähän enemmän. :)
Oon ennenkin miettinyt ja mietin nytkin että voisin juomisen lopettaa oikeastaan siksi että krapulassa tulee niin kovat rannekivut. : < niitä pakottaa silleen että joku sahais siellä sisällä. Ja sormet turpoo makkaroiks. :D kaise viina menee ranteisiin ja oon kunnon meloni käsi.
Eilen tultiin kotiin illalla.. ja kotonakin oli pidetty kunnon bailut ! anneli oli karannu häkistä ja tehny tuhojaan kaikkialla. : < ikkunalaudalta oli kaikki kasvit nylkeny ja johtoja syöny. Se oli syöny miun puu kasvin ku majava ois käyny. No mutta. Ei tarvitse kevään kukkamulta rumpaa tehhä ku eioo kasvejakaan. :)
Meillä on kamala siivo ja olin niin väsyny eilisen jälkeen plus viikonlopun että heräsin äsken enkä ollenkaan kuullu ku muru oli kouluun lähteny. Voisin itsekkin hipsiä töihin kohta.. niin fillarilla koska oon terve ihminen. :D

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.