IRC-Galleria

[Ei aihetta]Lauantai 03.12.2005 18:21

Dodi. eilen oli tosiaan bändikatselmus ja olin siel koko päivän, aamul rahtasin omaa rumpukamaa miljoona kiloa bussissa Turkuun ja menin Palatsiin noin yheksäks. Kaikki kamat oli pystytetty mut säädin rumpuja, esim rideständi oli suht päin pyllyä laitettu ja sit viritin tomit pikaisesti ja vedin sit kans rumpusoundcheckit.

Keikka meni ihan jees koko bändiltä, vedin kans sit elämäni ekan liverumpusoolon, aika päin perc:t meni, ois kannattanu varmaa suunnitella etukäteen...kyllähä sitä moni silti kehu mutta ei kiinnosta tippaakaan pitikö porukka siitä jos ite tiiän et pyllytti...galleriaanki oli pari äeä o 1337 -kommenttia tullu...Heikki kuvas keikan Livian kameral et saan joskus nähä sen keikan ja miten se soolo tosiaan meni.

Tänään nyt yksin kotona, ukko hautajaisis, äiti kyläilees ja pienet yökyläs. Ukko ei suostunu laittaa konet pääl, äitil whinesi et mitä teen tääl koko päivän ni se listas kauheen kasan töitä. Sanoin sit et ok, pääsenks koneel jos teen kaikki noi xD ja se suostu laittaa koneen pääl, harmi vaa et se tietää vaan neppekäyttäjän salasanan ni tääl o kaikki vähä pyllyllee mut ei se mtn.
Et oon nyt sit pessy pari konet pyykkii, hoitanu pannua ja tiskikonetta, imuroinu, siivonnu, järjestelly tavaroi jne jne...mut nyt voi sit ainaki koht mennä Heikin kaa hyväl omatunnol hakkaamaa ET:tä xDDDD

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.