IRC-Galleria

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.11.2005 23:03

Yeah, suomi pwn ruotsin jäkikses \o/

En sit ainakaa viel tehykkää sitä huomist ruottin ainet, katoin jäkist ja irkkasi vaa :/ Nomut jos en sit käy huome aamul koulus ollenkaa enne harkkoja...tai sit teen sen nyt viel illal. Saapi nähä.

[Ei aihetta]Sunnuntai 13.11.2005 12:40

Keekee. Tänää vois jo kokeilla josko varovasti vois soittaa rumpuja, tai en kyllä taida ehtiä. Mennään iltapäiväl ukin luo isänpäeväkahveelle kuten perinteisesti. Huomiseks tarttis oikeestaa tehä ruottin ainekki mut katotaa jaksanko/ehdinkö...oikeestaa mul o siis ruottia 8-10 ja 9 alkaa nunnavuores jouluparaatireenit, et en tiiä käynkö siin eka aamul koulus palauttaas sen aineen...kai mä sen koitan tehä. Tosi bajat aiheetki kyl o.

Bongasinpa eilen mnetistä tämmöset:
http://muusikoiden.net/tori/nayta.php?id=80350
Samaa sarjaa ku mun setti, en oo koskaa enne kellää tommosii nähy saati sit samaa väriä/kuvioo. Alko kyl himottaa ostaa noi ja tehä tuplasetti...:P Oon vaa iha kahen vaiheel et kannattaaks noihi bajarumpuihi pistää rahaa mut toisaalt noi on halvat ja on halvempaa ostaa lisää tavaraa ku kokonaa uus iso setti. Ja tota samaa sarjaa ja väriä ei kyl mistää löydy koskaa. Sit taas toi basari on kyl ehkä aika ohut...mut en tiiä merkkaako se. Ja toi etutomi o 12x8, munki pienempi etutomi on saman kokone mut se o aika matalal viritetty, ton vois sit virittää suht korkeelle. Ja sit se viel et ku tos lattiatomis ei oo pintaa...:( No, jos sen pistää vasemmal puolel ni ei näytä niin tyhmältä. :) Tätä tarttee miettiä...oisha tuplasetti kyl leet mut emt...

D´ohLauantai 12.11.2005 17:32

Harvinaisen kökkö homma, se eiline rumpuvanmasointi ilmeisesti oli joku kunno revähdys tai joku, piti eile illal ottaa särkylääket et pysty nukq ku sattu paikat. Harvinaisen pyllyst tämmöne ku ei voi soittaa rumpuja, ei mtn tekemist vkonloppuna.

Eile oltii ajelemas, liedos ja turus ja sit menin illal lutskul, heikin kaa vääntää milanii kepapit ja sit kuuntelee signiferiä (lol). Tänäänki oli ajamas, ukko haki motonetist varaosia farmarii ja olin kuskina. gg.

Illal tulee sentään taas jäkistä telkusta sekä lotr II \o/

[Ei aihetta]Perjantai 11.11.2005 19:07

Mjoo täällä taas. Muutama kerta taas ajettu ja tänään mennää taas ajamaan.

Harmillista on että kroppa on alkanut vihoitella estäen ja vaikeuttaen rummuttamista. Muutama viikko sit oli ranteet ihan kökkönä ja tänään kosahti. Lainasin eilen musakirjastosta Modern Drummerin ja piti tämä päivä sit rummutella kokonaan, mut hetken pääst soiton alottamisest alko sattuu iha sikana vasemma olkapään lähistön lihakset...ilmeisesti oon niin vanha ja raihnanen et tarvii alkaa lämmittelemään kunnolla ja rauhallisesti ennen kun alkaa kunnolla soittamaan tällaiseten vammojen välttämiseksi. Toivottavasti lihakset ei oo kauaa kipeenä, en soittanu rumpuja eilenkään... :E

WASTED!!! :ETiistai 08.11.2005 16:37

Noniin tässä kaikille kaaoskertomus by Esa.
Nukkunut viime öinä jonkun 5h per yö. Tänää aamul sit iha unenpöpperössä kouluu ja heti aluks vessaa. Olin siin sit kusella hanskat kainalossa. Sitten kun meinasin alkaa vetää pönttöä ni WTF?!? ne hanskat on siel pöntössä! Ei tämmöstä tapahdu mulle! Olin nii unenpöhnäs etten tajua ees miten ne sinne putos mut sielläpä killuivat. Eivätkä voineet edes ohi pöntöstä mennä vaan suoraan sinne.
Olisi vain EHKÄ kannattanut jäädä aamulla kotiin nukkumaan...

täällä taasSunnuntai 06.11.2005 22:36

Pitkästä aikaan koneella, viimeks torstaina päässy kannettavalle ja täs kunnon koneel en oo ollu varmaa viikkoo. Mitäs täs ois tapahtunu. Perjantaina olin ajelemassa, haettiin samalla Matti ja Jaana juna-asemalta, ne oli vkonlopun meillä. Lauantaina mummu ja pappa kävi täällä. Tänään oli konsertti Mikaelin kirkossa. Jep ja sit ostettii tänää uus hiiri \o/ Wanha oli ihan bajana ja bugaili, nyt ei sit enää tuu olemaa ET:s ownaamine hiirest kii ;)

j00Keskiviikko 02.11.2005 22:22

Jepskukkuu. Mitäs tänään, ei mtn kummempaa. Koko päivän ollu suht kipeenä lihas oikeen lavan takaa, revähti ilmeisesti jotenki eilisis rumputykityksis, en oo tänää sit soittanu yhtää.

Päivä-referaatti.Tiistai 01.11.2005 23:47

Tänää ajoin taas, ukko tuli hakemaa kuoroharkoist mikaelist ja ajoin sielt sit takas kotii ja heitettii posioki samal matkaa.

Vedin tänää varmaa ekat järjestelmälliset tuplareenit koskaa, armotonta tasasta tuplapoljentaa ja siihe käsil kaikkee kikkaa pääl, vähitelle nopeutein ja lopus iha täydet. Sit tauko, juomaa ja leuanvetoa ja sama kahta kovempana uusiks, jalat varmaa aika hellänä huome :D :E Tuli kyl PIKKAC hiki, poljin putkee varmaa 20-30min kovaa tempoo ni kyllä tulee kummasti kuuma :D

Mjoo, ja sit oon kuunnellu tänää Opethin levyjä Damnation ja Blackwater Park tänää ekaa kertaa. Koulussa varsinki oli iha siistiä, kuunnella melankolisia biisejä damnationilta ja katella syksyisiä riutuvia puita...armoto syksymeininki/melankolia kyl tol cd:l.

[Ei aihetta]Maanantai 31.10.2005 22:02

mjoo ja toinenki ajo tosiaa oli, vietii ne rummut, ohikulkutielki oltii :O

-Maanantai 31.10.2005 20:07

Taas oltiin ajamas, vietii china postiin ja sit kaupas. Nyt meen syömää ja sit pakkaan sähkörummut autoo ja viedää ne takas robertol.