IRC-Galleria

Fätmää

Fätmää

RAKASTAN SUA!<3

Uusimmat blogimerkinnät

Kopsasin! mut mull o käyny sma juttu!Tiistai 10.05.2011 03:50

Tuttavuutemme ei ollut mikään uusi asia. Olin ihannoinut häntä jo kauan ja lopultakin sain nähdä, että hän välitti minusta ainakin ystävänä ja ihmisenä. Näin ainakin itse luulin. Meni kevät ja kesä ja oli pientä yhteydenpitoa aivan viattomissa merkeissä. Sitten hän tuli käymään luonani. Hänen lähtiessään, annoin kesän kukkasen hänen käteensä. Hän tiesi olevansa tervetullut ja parin viikon kuluttua söimmekin taas luonani yhdessä. En vain vielä silloin tiennyt, että se olisi viimeinen kerta, kun hänet näkisin, sillä sovimme, että voisimme käydä taas joskus syömässä yhdessä molemmille tutussa paikassa. Saattaessani hänet autollensa, annoin hänelle pienen kimpun kukkasia. Nimipäivänäni hän muisti minut kai viimeisen kerran ystävänä, sillä pian sen jälkeen kirjoitin välittäväni hänestä kaikkein eniten. Sitten kaikki muuttui.
Hän lakaksi vastaamasta puhelimeen. Se mitä sain irti oli ensin ”nyt ei ehdi”, sitten ”ehkä joskus, en tiedä milloin”. Lopulta hän kielsi koko ystävyytemme ja tuttavuutemme. Koko asia jäin siis kuin auki. Olisin kovasti tahtonut nähdä hänet ainakin kerran, ja jotenkin selvittää asian. Ystävän menetys sattuu, varsinkin, kun on tarkoittanut toiselle vain kaikkea hyvää ja yrittänyt kaikkensa.
Lopulta hän kuitenkin soitti minulle – kiukkuisena ja vihaisena. Kaikkea kuulemaani en voi kirjoittaa, enkä edes muista. Mutta kyllä viesti tuli ja perille ja jos oikein ymmärsin, hän pelkää minun tekeväni hänelle jotain pahaa, aikoo vältellä minua kaikin tavoin eikä koskaan toivo meidän näkevänkään toisiamme. Siinä minun tarinani - sillä tavalla kuin sen itse olen nähnyt.
Laitoinkin tästä käymäni melkein puolen vuoden tekstiviestikeskustelun tälle palstalle, mutta jokin sensuuri näytti syöneen koko keskustelun kesken kaiken. Ehkä sitten joku oli kirjoittanut jotain sopimatonta tai sitten täällä voi kirjoitella vain vastuuttomien pelimiesten jättämän kaipauksen perään. Toivottavasti joku voi kuitenkin tästä oppia jotain, kuinka hullusti asiat voivat mennä. Itselläni ei kyllä ymmärrys riitä. Ehkä joku voi asiallisin vastauksin auttaa minua siinä.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.