IRC-Galleria

Fairy_Epistaxis

Fairy_Epistaxis

"Congratulations. You're Being Rescued."

Selaa blogimerkintöjä

Miehille tiedoksi:Perjantai 14.12.2007 18:29

Horoskooppimerkki:
Rapu 22.6.-22.7.

Oletko jäänyt herkän ja huolehtivan Rapunaisen pihteihin? Oletpa tietenkin, sillä Raputyttöä ei isketä niinkuin muiden eläinradan merkkien edustajia. Tarkalla ja lumoavalla katseellaan hän punnitsee mikä sinä olet miehiäsi. Jos näytät ja tunnut kaikinpuolin luotettavalta ja ennenkaikkea turvalliselta kumppanilta, iskee hän saksensa sydämeesi päättäväisesti, mutta niin ihanan hellästi ja rakastavasti, että voit vain myhäillä tyytyväisenä. Sävel tulee kyllä vaihtumaan ennen pitkää mollivoittoiseksi, sillä Rapunaista oikukkaampaa kumppania ei naisten joukosta löydy. Oikuille on olemassa oikeutuksensa ja voidaksesi nauttia Rapunaisesi pohjattomasta lämmöstä ja huolenpidosta sinun on syytä perehtyä ymmärtämään syntyjä syviä.

Raputyttö syntyy perheeseen, jossa äiti huolehtii kaikesta toteuttaen pääsääntöisesti kahta tekniikkaa. Hän on joko hallitseva suuri äiti, joka sulkee kaiken huolehtivaan syliinsä tai avuton, oikutteleva pikkutyttö. Koska Raputyön isä on tavalla tai toisella poissa kuvioista hänen ollessaan pieni, etsii hän rinnalleen voimakasta ja hallitsevaa miestä. Äitinsä esimerkkiä seuraten Rapunainen kasvattaa määrätietoisesti omaa voimaansa ja tulee lopulta kaatamaan valta-asetelman toisin päin. Jos hän on valinnut oikein, jos sinä olet todella niin voimakas kuin hän alitajunnassaan odottaa, tapahtuu näennäinen vallanvaihto kivuttomasti, koska kysymys lopulta on vain siitä, että hän uskaltaa ottaa vastuun itsestään. Suojelkoon suuri Manitu askeleitasi ellet ymmärrä hellittää otettsi kun Rapunainen tuntee olevansa kyylin vahva omaan elämään. Rapu on laadultaan johtava merkki ja siihen kuuluu, varsinkin Rapunaisella, tarve hankkia arvostettu ja vastuunalainen asema, jossa on etenemismahdollisuuksia. Älä siis asetu tässsä tilanteessa poikkiteloin, ellet halua uskomatonta intuitiotaan sinua vastaan käyttävää oikullista, kylmää, pisteliästaä ja lapsellisen tyhmästi käyttäytyvää naista vaimoksesi.

Hänellä on suuret mahdollisuudet päästä elämässä todella pitkälle, kunhan hän saa käyttä luonnonlahjana saamaansa inuitiota hyväkseen. Nyt on sinun aika astua näyttämölle ja tukea häntä, kun juuri äsken niin hyvältä tuntunut asia ei enää lainkaan kiinnosta häntä. Jos sinä alat tällaisessa tilanteessa oikutella ja kiukutella, olet tuomittu häviämään, sillä jos ne ovat Rapunaisesta kiinni, uskomattomalla intuitiollaan hän on lopulta kuitenkin oikeassa. Ellet anna hänen muuttaa suunnitelmiaan ja mielialojaan omaan tahtiinsa hän ei opi käyttämään enneltanäkijän luonnollista lahjaansa ja tulee lopun elämäänsä olemaan sinulle katkera. Siinä tilanteessa en totisesti haluaisi olla sinun housuissasi, on se sen verran kalseaa katseltavaa.

Anna Rapunaisellesi oikeaan aikaan tilaa vastata omasta elämästään ja takaat itsellesi lämpimän ja huolehtivan perheenäidin lisäksi hyvän elintason. Toivon, että onnistut ravunpyynnissä niin vaativaa kuin se alitajunnan syvissä vesissä onkin.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.