IRC-Galleria

Fairy_Epistaxis

Fairy_Epistaxis

"Congratulations. You're Being Rescued."

Selaa blogimerkintöjä

10 syvällistä kysymystäTorstai 23.01.2014 02:58

1. Jos opimme virheistä, miksi pelkäämme tehdä niitä?
- Mistä ylipäätään tietää onko tehnyt virheen, ennen kuin sitä on edes tehnyt. Ainut virhe jonka olen elämässäni tehnyt ja ymmärrtänyt sen vasta jälkeenpäin, oli se etten panostanut aikaisempiin opintoihini kohtaamieni kolauksien jälkeen. Itsetuntoni poljettiin syvimpiin pohjamutiin ja kuvittelin olevani vahva käyttäessäni "hällä väliä"-asennetta tulevaisuuteni kannalta tärkeisiin asioihin.

2. Mitä tekisit toisin, jos kukaan ei tuomitsisi sinua?
- Elän itseäni varten en muita, joten miksi antaisin muiden mielipiteiden vaikuttaa elämääni negatiivisesti. Ulkonäkööni liittyen olen mm. tuomittu kuolemaan 10 vuoden sisään. Minua on arvosteltu erittäin radikaalisti omien henkilökohtaisten päätöksieni vuoksi usein, mutta jos ne päätökset haittaavat jonkun muun elämää, se on heidän ongelmansa, ei minun. Pääasia on, että itse nautin elämästäni, mitä ikinä päätänkään sille tehdä.

3. Toimitko useimmiten tunteiden vai järjen mukaan?
- Riippuu tilanteesta, usein kuitenkin järkeilen tunteiden mukaan. Jos jossain on järkeä mutta ei tunnetta, jätän asian sikseen tai teen sen vastahakoisesti.

4. Jos työpaikkoja ei olisi, mitä tekisit?
- Eläisin stressitöntä mutta puuduttavaa elämää, jokainen päivä tuntuisi loputtoaman pitkältä toistaessaan samaa kaavaa. Työpaikat tarjoavat erilaisia haasteita arkeen ja stressin laukaisee oman kodin rauha. Ilman työtä kodista voi tulla vankila ja paikka jossa ei haluaisi viettää aikaa, se alkaa pidemmän päälle ahdistaa.

5. Mistä olet kiitollisin?
- Poikaystävästäni ja siitä mitä meillä on. Olen kiitollinen myös 23 vuotta nuoremmasta pikkusiskostani, sillä tämän ikäisenä sitä katsoo erilaisesta näkökulmasta. Ja äiti!

6. Minkä yhden asian muuttaisit maailmassa?
- En muuttaisi maailmaa vaan sen ihmisiä. Ihmiset ovat muuttuneet teknologian myötä epäsosiaalisemmiksi, itsekeskeisimmiksi ja typerimmiksi. Ihmisten täytyisi opetella katsomaan ympärilleen uudelleen ja vähän hellittää otettaan älypuhelimien maailmasta.

7. Mikä on suurin unelmasi?
- Olla kykenevä rakastamaan kuolemaani asti.

8. Mitkä kolme asiaa elämässäsi haluaisit muuttaa?
- En mitään, sillä silloinhan en olisi se ihminen joksi olen elämäni aikana kasvanut.

9. Milloin viimeksi kokeilit jotain uutta?
- Kesällä, kun lähdin yksin Yhdysvaltoihin. Lisäksi taivuin tiukassa päätöksessäni, etten ikinä matkustaisi kyseiseen maahan. Onneksi taivuin, sillä se muutti elämäni kulkua ratkaisevasti ja erittäin positiivisesti.

10. Mikä inspiroi sinua?
- Hiljaisuus, elokuvat, musiikki, taide, pienet asiat elämässä, joilla on positiivinen vaikutus mieleen.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.