IRC-Galleria

Fairy_Epistaxis

Fairy_Epistaxis

"Congratulations. You're Being Rescued."

Selaa blogimerkintöjä

Alkoholiton elämäLauantai 17.05.2014 01:41

Tajusin juuri että heinäkuussa tulee täyteen 1 vuosi siitä, kun olen viimeksi kaatanut alkoholia kurkustani alas. Viimeinen kerta oli yksi shotti Baileysiä Michiganin Ann Arborissa, klubilla jonka nimeä en muista. Sen jälkeen en ole juonut tippaakaan.

Ehkä kaikista suurin syy siihen etten enää käytä alkoholia on se, että poikaystäväni ei juo, eikä ole koskaan juonutkaan. Arvostan häntä erittäin suuresti tämän takia, sillä mielestäni se että päättää olla juomatta, kun kaikki muut ympärillä juovat, kertoo hyvin siitä että ihminen pystyy pitämään päänsä ja pystyy seisomaan oman päätöksensä takana horjumatta.

Tosin jo ennen hänen ilmaantumista elämääni olin vähentänyt alkoholinkäyttöä rankalla kädellä. Lähes viikottainen juominen vaihtui satunnaiseen juomiseen, tölkki tai kaksi lauantain saunajuomaksi. Lopulta havahduin siihen että ne pari tölkkiä on ollut jääkapissani kuukausia.

En enää kaivannut juomista elämääni ja syy oli se, etten pitänyt siitä miltä humalassa oleminen tuntui, en halunnut yrittää nukahtaa umpitunnelissa kun kaikki ympärillä pyöri, en halunnut krapulaa enkä enää halunnut tuhlata muutenkin vähäisiä rahojani alkoholiin. Jos kuitenkin ostin sen satunnaisenkin tölkin, hetken päästä vitutti, sillä olisin voinut silläkin rahalla ostaa pussillisen leipää.

Jo alkoholin vähentäminen paransi oloani, varsinkin kun huomasin että ennen sopivat housut eivät enää pysyneet jalassa. 155 cm:n pituiseksi koon 40 housut kertovat mielestäni hyvin siitä, kuinka paljon sitä massaa oli. En tiedä montako kiloa olen pudottanut sen jälkeen kun haluni juoda katosi, sillä en koskaan käynyt vaa'alla.
Nykyään housut on kokoa 36 ja olen paljon itsevarmempi, tähän on tietysti päädytty muunkin liikunnan lisäämisellä elämään, kuin vain koiraa lenkittämällä ja juomattomuudella.

En kaipaa alkoholia, sillä minun on parempi näin. Paheenani on edelleen tupakointi, jonka lopettamista olen mietiskellyt, mutta sitten kun sekin alkaa aiheuttaa kunnon morkkiksen, tiedän että aika lopettaa on oikea.

En yritä käännyttää ketään, tai mitenkään dissata niitä jotka alkoholia käyttävät. Se on jokaisen oma asia juoko vai päättääkö olla juomatta.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.