IRC-Galleria

Selaa blogimerkintöjä

The ways how he show itLauantai 15.02.2014 02:48

He is just so amazing and cute! Ugh and all mine.
I'm so happyhappyhappy!

10 syvällistä kysymystäTorstai 23.01.2014 02:58

1. Jos opimme virheistä, miksi pelkäämme tehdä niitä?
- Mistä ylipäätään tietää onko tehnyt virheen, ennen kuin sitä on edes tehnyt. Ainut virhe jonka olen elämässäni tehnyt ja ymmärrtänyt sen vasta jälkeenpäin, oli se etten panostanut aikaisempiin opintoihini kohtaamieni kolauksien jälkeen. Itsetuntoni poljettiin syvimpiin pohjamutiin ja kuvittelin olevani vahva käyttäessäni "hällä väliä"-asennetta tulevaisuuteni kannalta tärkeisiin asioihin.

2. Mitä tekisit toisin, jos kukaan ei tuomitsisi sinua?
- Elän itseäni varten en muita, joten miksi antaisin muiden mielipiteiden vaikuttaa elämääni negatiivisesti. Ulkonäkööni liittyen olen mm. tuomittu kuolemaan 10 vuoden sisään. Minua on arvosteltu erittäin radikaalisti omien henkilökohtaisten päätöksieni vuoksi usein, mutta jos ne päätökset haittaavat jonkun muun elämää, se on heidän ongelmansa, ei minun. Pääasia on, että itse nautin elämästäni, mitä ikinä päätänkään sille tehdä.

3. Toimitko useimmiten tunteiden vai järjen mukaan?
- Riippuu tilanteesta, usein kuitenkin järkeilen tunteiden mukaan. Jos jossain on järkeä mutta ei tunnetta, jätän asian sikseen tai teen sen vastahakoisesti.

4. Jos työpaikkoja ei olisi, mitä tekisit?
- Eläisin stressitöntä mutta puuduttavaa elämää, jokainen päivä tuntuisi loputtoaman pitkältä toistaessaan samaa kaavaa. Työpaikat tarjoavat erilaisia haasteita arkeen ja stressin laukaisee oman kodin rauha. Ilman työtä kodista voi tulla vankila ja paikka jossa ei haluaisi viettää aikaa, se alkaa pidemmän päälle ahdistaa.

5. Mistä olet kiitollisin?
- Poikaystävästäni ja siitä mitä meillä on. Olen kiitollinen myös 23 vuotta nuoremmasta pikkusiskostani, sillä tämän ikäisenä sitä katsoo erilaisesta näkökulmasta. Ja äiti!

6. Minkä yhden asian muuttaisit maailmassa?
- En muuttaisi maailmaa vaan sen ihmisiä. Ihmiset ovat muuttuneet teknologian myötä epäsosiaalisemmiksi, itsekeskeisimmiksi ja typerimmiksi. Ihmisten täytyisi opetella katsomaan ympärilleen uudelleen ja vähän hellittää otettaan älypuhelimien maailmasta.

7. Mikä on suurin unelmasi?
- Olla kykenevä rakastamaan kuolemaani asti.

8. Mitkä kolme asiaa elämässäsi haluaisit muuttaa?
- En mitään, sillä silloinhan en olisi se ihminen joksi olen elämäni aikana kasvanut.

9. Milloin viimeksi kokeilit jotain uutta?
- Kesällä, kun lähdin yksin Yhdysvaltoihin. Lisäksi taivuin tiukassa päätöksessäni, etten ikinä matkustaisi kyseiseen maahan. Onneksi taivuin, sillä se muutti elämäni kulkua ratkaisevasti ja erittäin positiivisesti.

10. Mikä inspiroi sinua?
- Hiljaisuus, elokuvat, musiikki, taide, pienet asiat elämässä, joilla on positiivinen vaikutus mieleen.

Rottavauvakuume tulee taasMaanantai 13.01.2014 20:04

Tietoisena, mutta surullisena siitä, että täytyy taas luopua noista elämäni valopilkuista on toisaalta positiivinenkin juttu. Tulee tilaa uusille pikkupiipertäjille! <3

Ollessani toisella Jenkkilän reissullani äidiltä tuli viesti, että yksi vanhuksistani on nukkunut pois. Harmittihan tuo kun en ollut itse paikalla, mutta olin huojentunut siitä että Boris sai olla viimeiseen asti terve ja veljiensä ympäröimänä.

7. päivä oli Nelkun aika päästä paremmille juustomaille, mamman riesaksi oli tullut kasvain. Kerroin asiasta kasvattajalle, heti kun kasvaimen, kuukausia sitten löysin.
Tämä tapaus harmitti suunnattomasti, sillä kasvain ei ollut kipeä eikä muutenkaan vaikuttanut rotan mielialoihin. Kasvaimen ongelma kun vain on se että, sitä on oikeastaan turha lähteä leikkamaan ja leikkaamattomana kasvaa jatkuvasti.
Samalla kertaa vein myös Conanin, sillä papparainen oli ollut hitaana ja laihtuneena tovin. Tämä papan kanssa olin jo käynyt läpi useamman silmätulehduskierteen, joten parempi oli päästää se mahdollisista kivuistaan.

Herrasmiesliigassa elelee vielä Spock, Judas ja Pablo, mutta kaikilla on jo ikää ihan kunnioitettavasti. Tässä joka päivä saa olla sydän syrjällään, että kuka seuraavaksi, sillä pojat ovat suhteellisen saman ikäsiä.

Neideistä kaikki porskuttavat entiseen tapaansa, vaikka mammaa ei enää olekaan. Lilith menetti myös äitinsä, mutta Zelda ja Jeni ovat pitäneet pikkuneidille seuraa.

Vaikka luopuminen on aina jollain tasolla kauheaa, siihen on jo kymmenen vuoden aikana tottunut ja sitä osaa aina ruveta odottamaan.

Vastineena luopumiselle on mahdollisuus hankkia taas uusia pienen pieniä käpäliä ja väpättäviä viiksiä talouteen, mikä on aina positiivinen asia!
Rottavauvakuume pistää jo miettimään minkälaisia siimahäntäisiä haluan seuraavaksi, ehkä lisää rexiä, ehdottomasti siamese, martenia! Toisaalta rotan ulkonäöllä ei ole minulle väliä, rakastan jokaista ja jokainen on aina yhtä suloinen. <3

Olis aika kova juttuPerjantai 31.05.2013 16:25

...jos omistaisin polkupyörän.

Uhoh ja herran jestasTorstai 11.04.2013 00:06

NO HEISSULIVEITiistai 26.03.2013 16:42

Näyttö on ohi!
Luojan kiitos ja sitä rataa, kiskoin ne K3:set kahdesta arvioinnista.

Tänään vähän viiniä sen kunniaksi.
Yksin ja kotona.

Woop woop.

Rahaa on ku Kroisos PennosellaPerjantai 22.03.2013 15:22

Mutta en pääse vielä tuhlaamaan niitä.
Oh fuck.

Laskut pitää ensin maksaa ja sitten shoppailla. :D

MULLA ON BATMAN-PYJAMA!Lauantai 16.03.2013 00:37

Kamalaa tämä tällainenMaanantai 04.03.2013 11:48

...netittä eläminen.

Olen täysin riippuvainen siitä, ainakin näin pakon edessä.
Eihän se muuten mikään ongelma ole, mutta kun juuri nyt, täytyisi saada kaikenlaisia asioita hoidettua sen välityksellä.

[Ei aihetta]Keskiviikko 27.02.2013 01:46