IRC-Galleria

Favela

Favela

Mene nyt vittuun siitä. /_\

Blogimerkintä

- Vanhempi »
Elikkäs, on tiistai ja mulla on tylsää. rupean siis kirjoittamaan jotain niinkin kummallisuutta kuin nettipäiväkirjaa. Hui. Mä en oo koskaan pitäny päiväkirjaa. No jaa, kyllä tää vielä tästä. Tai sit ei.
No mutta siis, nyt on tiistai, meitsi on kipeenä eikä sen takia kouluunkaan pääse. pah. päätin juuri että lakkaan käyttämästä isoja alkukirjaimia, koska en jaksa painaa tota mikä-lie-nyt-ikinä-olikaan -nappia. olen laiska. siksi en tee läksyjäkään ja eräs nimeltämainitsematon ruotsinopettaja vetää perunoita kattiloineen nenäänsä. joo.

tossa yhessä kohtaa lukee että tää päivyri näkyy kaikille, vanhemmillesi ja työnantajillesi. jaa,
hmm, en mä tietääkseni käy töissä.. no jaa sivuutetaan koko juttu olankohautuksella.

tahon kaakaota. kaakaota ei oo mahollista saada kun pikkuveli on slurppinu kaiken jauheen. se on kyllä kumma tyyppi. nielee paketillisen oboyta kahessa viikossa. en ikinä myönnä että oon sukua mokomalle pesusienelle. ei normaali ihminen vedä kilon pakettia kaakaojauhetta kahessa viikossa. eteenkään kun se sotkee siihen maitoakin.

tää päiväkirjan kirjoittaminen on muuten ihan hitsin tylsistä. miten te ihmiset jaksatte kirjottaa tälläsiä joka päivä?

joo, tästä ei tuu mitään, meen kattoon leijonakuningasta. se juhlajulkasu on muuten uudelleen dubattu, laulutkin on laulettu uusiks. katottiin sitä koulussa. täyttä kidutusta. naapurin setä ei suosittele.

pikku neuvonantajalintu kipitteli suoraan broileripataan. jou.

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.