IRC-Galleria

Jee, mahtavaa, nyt on talvi!!Torstai 01.12.2005 18:30

Iha oikeesti oli aika hienoo ku tajus että nyt on sit kunnolla lunta.. ei se tietty sillo ku tuli, ollu mikää mahti, varsinkaa ku piti just sillo sit viel enne Veikkolaan töihin ajamista ajaa Leppävaaraan hakee yks kirja kirjastosta.. jos vaikka sen avulla joskus sais sen hitsin opinnäytetyön tehtyä..

Elämä on kumma monesti.. nytkin on selkä kipeä mutta toisaalta se ihme flunssanpoikanen ku oli joku aika sitten, niin on oikeestaan melkeen kokonaan menny pois, jopa se yskä.. että sellasta..

Tänään kävin 'ruokaostoksilla' ku ei viittiny jättää pullopalautuskuitteja (palautin autoni lattialta kaivamani kaksi limupulloa ja kaksi energiajuomatölkkiä.. :D) lojumaan lompsaan ja kotona ei ollu mitään 'naposteltavaa' makeata.. ostin sitten pullapitkon ja kassa S-marketissa vähän naurahti ku tungin pelkästään sen siihe hihnalle.. hih.. Mut ei se mitää, kaikkihan mulle nauraa.. ;P

Ja nyt tää sit loppuu tää teksti tähä.. huomenna illalla Rähinään.. ja toivottavasti sinne tulis väkee, vaikka sillo on päällekkäin vaikka mitä täälläki taas.. lukion pikkujoulut mm..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.