IRC-Galleria

Confused..Sunnuntai 28.05.2006 23:37

Ei sikke ku olis tää kaiffari täl hetkel elämäänsä ihan pihalla nii monest asiasta ettei oikeesti voi tajuukaa enää..

Ensinnäki.. miks oon ottanu kesäks nii pal duunii.. en täs vaihees kyl viitti niit peruukaa rupee, mut jos hajoilee alan niihi iha konkreettisesti ni sanokaa hei mulle, et rajotan.. kyl mä niit kuitenki peruu periaattees voin.. ei mtää sillai ongelmaa.. kyl sitä duunii kuiteki ain jotai löytyy.. Eli iha oikeesti jos kesäl, tos kuun alust lähtien, ni alan yhä useemmin valittaa jollekulle tai ylesesti et mul on liikaa duunii ni oikeesti sanokaa, et mä oikesrti vaik peruisin joitai noit vuoroi.. ku oikeesti näil näkymil kesä menis nii että maanantain duunii koko päivä, tiistain aamu, keskiviikkon aamu, ilta tai koko päivä, torstain aamu, perjantaisin pääosin vapaa, mut muutama koko päivä luult, lauantait aamut ain duunii.. sunnuntait sentää kait vapaita pääosin.. eli hajoan ehkä.. seuratkaa tilannetta, älkää antako mun hajoo.. pliiz..

Toiseksi.. eräs ihminen on saanut mut mietteliääks.. tai siis oikeestaa pariki.. mut toisesta tos seuraavas pätkäs.. tää eka on vähä sellane, et ei iha suoraa muhu liity, mut onnistuu koskettaa muaki.. se ihmine ei vaan taida tajuu sitä kui pahasti se oikeesti välil sanoo ja tekee ja muuta oikeesti melkeipä kaikille.. ja se pilaa monien ihmisten elämää jollai tapaa.. eile viimeks siit sai kuulla hyvinki pelottavaa asiaa, joka oikeesti on tottaki, ni ei voi tajuu, harmittaa.. mut ei siit enempää ehkä.. ei kuulu mulle enempiä.. yritän kyl sillai välttää tätä ihmist, ku en tiä mis vaihees mä siin räjähdän sille.. ku se ei oo niit helpoimpii.. :/

Sit kolmanneks.. se toine ihmine ku on saanu mut mietteliääks.. oon vähä niinku pihal et mitä on menos, vai onko mitää.. siis niinku mun ja sen välil.. joku jo kysy onks meil jotai, mut mä sit olin iteki pihal et onko.. vai ei.. ku siin o nii monta sekottavaa puolta siinki asias.. en oikeesti pysy peril oikee ollenkaa.. tietty ehkä helpoint olis vaa kysyy suoraa, mut luuletteks te et mul oikeesti riittää sellasee uskallus ja rohkeus.. joo ei tod riitä.. ainakaa viel.. eli hajoilen vielä siihen tässä.. mutta toisaalta hajoilen siihen positiivisehkolla tavalla sillai, et jos siin oliski jotai, ni olisin oikeesti onnellinen siitä..

Joo tulipa tässä sitten vuodatettua yllättävän auki asiaa täs vaihees.. mut piti oikeesti vaa kirjottaa tää.. varsinki ku tos äske selailin tätä galleriapäiväkirjaani, ja tajusin että oikeesti noita kyselyjä on iiiha sikana.. mut muuta ei pal.. no nyt jotai vähä enemmä tähä..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.