IRC-Galleria

Itsenäisyyspäivä, kyllä..Tiistai 06.12.2005 15:47

Niinhän se on, tänään on itsenäisyyspäivä, siitä kiitos niille ketkä sen itsenäisyyden sillon on varmistanu, veteraaneille..

Ei mulla tänään ois ollu ku kolme tai neljä juttua päällekkäin illalla, ihan kiva.. parit eri työt ois ollu ja sit Lindkullan itsenäisyyspäivän vastaanotto.. mut eipä pal valita, kun yks on ollu sovittu jo kaua sitten, eli töihin kioskille tunnin päästä sit.. ei voi mitää..

Vitsi ku sais jotenki sumplittua perjantai-illan vapaaks, pääsis joulu-Arskalle Hesaan, kuulostaa aivan mahtavalta illalta taas tulossa olevaks.. mut en usko et onnistuis.. sen verra vaikeeta ollu aiemminki, varsinki perjantai-iltaa säätää vapaaks, ku periaate on et omat vuorot hoidetaan, muista neuvotellaan ja voi kieltäytyy.. et sillai, taitaa siis jäädä väliin.. harmillista..

Eilen sitten kävin lekurissa, taas.. ja on sitten jonkutasonen silmätulehdus, taas.. (viimeks just tasan vuos sitte.. ja sitä enne ei varmaa koskaan koko elämänäni.. että sellasta..)

Kohta on joulu, sillonki olis sit töitä, mut onneks ei aattona, se on hyvä, sentää jotai perinteitä voi pitää kii ku omat jouluperinteet on kaikki aattona.. :)

Eipä tässä muuta, kurkku on vähä kipee ja pitäs ottaa jotai siihe.. varmaanki.. ja lähte vaa Veikkolaan..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.