IRC-Galleria

Ja tänään meillä on..Sunnuntai 15.01.2006 23:03

Päivä taas..

Toissapäivänä se sitten oli.. se pahamaineinen päivä.. taas kerran elämässämme.. päivä jonkalainen on esim ollut oma täysi-ikäisyydensaavuttamispäivänikin.. eli se ainoa oikea pahanonnenpäivä.. perjantai 13. pvä.. .. ..ja PAH.. .. ..mistäköhä sekin on keksitty että perjantaissa 13. päivässä on jotai pahaa.. iha outoja tollaset olettamukset..

Mutta 'asiaan' sitten.. no eipä mulla mitää sellasta täs ehkä oo.. taas jotai scheibea kirjottelen 'elämästäni'.. Olen yskinyt päätäni irti viimeisen vähän yli viikon ja se ei tuppaa tästä vieläkään hellittämään.. välillä se huijaa päästävänsä osittain irti, mutta sitten se tulee takasin taas.. ja turha lekuriinkaa mennä.. nääs viimekski samas tilantees ne sano että kuumetta pitäs olla et pitää tulla sinne.. iha pelkkä yskimine ei riitä tai nenän valuminen päästä.. kuulemma saattaa kestää jopa kuukauden helposti ilman mitää 'ongelmaa'.. ja hitot.. ei vaa kiinnosta..

Mut töissä sitä on käyty, vaikka puolikuntosenakin.. ja iha mukavaaha se on ihmisii nähä siellä kioskilla.. vaikka välillä näkeeki sellasiaki jotka ei ehkä oo kovin mukavia asiakkaita.. ja muitaki ärsytyksenaiheita tietty löytyy.. mutta eikö niitä löydy kaikesta..?

Ja se opinnäytetyö kummittelee yhä tekemättömänä.. ei vaa oo onnistunu.. huomenna istun alas koneelle tekee sitä.. ihan aikuisten oikeesti.. mua voi lyyä vaikka jos en tee sitä.. iha oikeesti.. (en kylläkää pysty kovin pitkää kerralla sitä tekee.. mut silti teen sitä huomenna.. piste..)

Emmä tiä.. ostin tänää lehden, Classic Rock.. ihan sen takii et siin on monen sivun juttu Queenistä.. ja A Tribute to Queen -cd:llinen mukana.. ja ne oli iha oikeesti viel hyviä covereita/tribuutteja.. mua ärsyttää miks Queenin piti tehä 'comeback'.. ku ei se oo mitää ilma Freddietä.. no eipä se mua haittaa.. ei kukaa mua pakota niitte keikalle eikä ostaa sitä uutta Queen & Paul Rodgers -levyä.. iha kiusallaanki jätän ostamatta..

Ja taas mä oon jauhanu iha liikaa skeidaa tähä.. ei tätä kuitenkaa ees kukaa lue.. ja jos lukeeki ni lukeeko enää tän vuodatuksen jälkee.. tää o iha liian pitkä.. mut lopetankin tän siis sitten ny..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.