IRC-Galleria

kisatLauantai 04.07.2009 19:43

Kisat meni ihan hyvin, mitä nyt ratsastaja unohti ekalla radalla että missäs se vika este sijaitseekaan. Sitten kun totesin että toihan onkin kakkonen mitä kohti oon menossa niin oli jo vähän myöhäistä eli tuli kielto sitten sille. Toka rata meni ihan hyvin, aika ei riittäny kärkisijoille (eikä ollut tarkoituskaan eli pitkät tiet tein että tulee hyvät lähestymiset ja rytmi ei katoa). Verkka jäi vähän lyhyeksi kun aika loppu. Molemmat oltaisiin tarvittu useempi hyppy alle ja Musta vähän enemmän laukkailua jotta ois kunnolla rentoutunut. Muuten käyttäytyi fiksusti eikä pahemmin esteitä kyttäillyt. Korkeudetkin tuntui ok:lta, 70cm ei oo mikään ongelma.

Tiistaina hypättiin jumppasarjaa (puomi, kavaletti - innarina ristikolle - yks laukka pystylle ja siitä kaks laukkaa okserille).
Anne vähän kohotteli esteitä, olin okseriin valmiiks laittanu takapuomille kannattimet 75cm. Mutkun Anne nosteli niin pysty oli lopulta 85cm ja okserin etupuomi 95 ja takapuomi 105cm. Poni meni yli tosi hienosti ja kuskikin pysyi kyydissä ;)

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.