IRC-Galleria

Rovis ja muuta syksyistäTiistai 13.10.2009 13:01

Kata ja Rovis tulee hyvin juttuun, ne laitsalla rapsuttelee toisiaan, vaikka Kata yrittää välillä komentaa Rovista.. no, onhan se vanhempi joten kai sillä on oikeus ;)

Katakin oppinut nyt vähän paremmin olemaan yksinään. Palikka onneks osaa olla laitsalla hyvin yksin, kun Mustan vie hommiin ja nyt harjoteltu seisomistakin sen kanssa enemmän. Sekin alkaa pikkuhiljaa onnistua paremmin.

Rovis on aika helppo ratsastaa, vaikka maastossa se meinas vähän lämmetä. Anne on tehnyt tosi hyvää työtä sen kanssa, siitä tulee just hyvä!

Palikka on joutunut nyt ohjas-ajo oppiin. Kahdella liinalla voi jo ympyrällä ravata hyvin. Yrittää kyllä hillua aluks, mut Anne saa sen nopeesti kuriin ja on suht nöyrä luonteeltaan. Ja herkkä, onneks. Osaa tosiaan kyllä lintsata ja ottaa komennon jos vaan saa mahdollisuuden..

Mustan kanssa hypätty paljon tekniikkaharjoituksia ja koottuja pieniä hyppyjä (ponnistusvoiman kehitys). Tänään ois tarkotus hypätä taas vaihteeks ihan kunnon rataharjotusta ja ehkä muistaa jopa laittaa se musta vesimatto..

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.