IRC-Galleria

Fich

Fich

ei arvosta sydämiä. Shoo, go away.

Uusimmat blogimerkinnät

Selaa blogimerkintöjä

[Ei aihetta]Keskiviikko 24.03.2010 19:31

Asdf, koko päivän suunnitelmat on kyl menny niin randomisti. Eka piti mennä shoottaan (= heruttaan uutta peruukkia) Sonjan kaa, sit ei pitänykää, ja sit kuitenki mentiin mun hypärillä ja ennen ko sillä alko luento.
Kaikki Helsingin sympaattiset ihmiset on liikkeellä keskipäivällä, oikeesti. Sellanen kiva vanha mummeli ei uskaltanu mennä meidän ohi ku me kuvattiin, sit annettiin sen mennä ja se selitti kuin sen kengät on liukkaat. Sit tuli kaks pappaa, poseerasin käsiase poikittain, ja ne pysähty, katto hetken, ja toinen sano: "Ei sillä aseella noin ammuta." No käänsin sen pyssyn oikein päin, painoin liipasinta niin että siitä kuulu se "naks" ja sanoin "pum". Sit se nauro ja sano et just noin, ja kyseli et mihis lehteen nää kuvat tulee. No sanottiin sit et iha omaan käyttöön tulevat. Sit toinen niistä paapoista sano: "...sä saat keuhkokuumeen..." ku ei ollu päällä ko mekko ja maiharit. Se oli tosi söpöä. XD Vakuutin etten saa flunssaa.
No, siirryttiin tähtitieteenlaitoksen kautta kirkolle kuvaamaan, ja siin oli lauma pikkulapsia. Kuljettiin ohi, ja yks pikkutyttö (ehkä kuusvuotias tjtn) sano sen kavereille: "Tosi kaunis..." Oltiin ihan et awwwww. Kuvailtiin sit siinä ja kuultiin taas kun ne sano "tosi nätti tukka..." ja oltiin taas et awww. Sit niistä rohkein sano että: "Sulla on tosi kauniit hiukset."
Minä: "...kiitos~."
Pikkutyttö: "Ootsä värjänny siniseks vai onks toi peruukki?"
Minä: "Tää on peruukki..."
Pikkutyttö: "Miks sulla on peruukki?"
Minä: "Koska se on nätti."
Pikkutyttö: "Mikä sun nimi on?"
Minä: "Ada"
Pikkutyttö: "Ai Ada. Mä oon Olivia. Ja toi on *joku* ja toi on Meri. Mikä ton toisen tytön nimi on?"
Minä: "Se on Sonja."
Pikkutyttö: "Ai Sonja. Ada. Ada."
Sit siirryttiin ehkä kolmen metrin päähän ovelle kuvaamaan ja se huus "heihei Ada!" ja oltiin taas et awwwwwwww. ...sit ne vissiin sano meistä kavereilleen, koska siihen pelmahti ehkä seittemän pikkupoikaa killittämään. ''DD Sit niiden tarhatäti tuli juttelemaan ja kyseli vähän peruukista ja silleen. No, me jatkettiin matkaa, tajuttiin että mun huivi oli pudonnu, ja lähettiin ettimään, ja löydettiin. Sit isovanhemmille ja Sonja luennolle ja mä kouluun.

Juu. Hupaisa päivä. Tää uus lapsi on kyllä kaunis. *Silittelee sinistä peruukkiaan*

ps. Piirsin vaaleenpunasen kissanpennun.
pps. Se on surullinen. 8<

Etkö vielä ole jäsen?

Liity ilmaiseksi

Rekisteröityneenä käyttäjänä voisit

Lukea ja kirjoittaa kommentteja, kirjoittaa blogia ja keskustella muiden käyttäjien kanssa lukuisissa yhteisöissä.